Joan Castor Gonell, escollit per representar el PSC a la Diputació de Tarragona

Per primera vegada el PSC estarà present als governs de tots els Consells Comarcals de les Terres de l’Ebre

Joan Castor Gonell escollit pel PSC per representar el partit a la Diputació de Tarragona
Joan Castor Gonell escollit pel PSC per representar el partit a la Diputació de Tarragona | Cedida
Aguaita.cat
22 de juny del 2023
Actualitzat el 25 de març del 2024 a les 14:21h

En l’assemblea de regidores i regidors electes, celebrada ahir, JoanCastorGonell, alcalde de Sant Jaume d’Enveja va ser escollit per representar el PSC a la DiputaciódeTarragona. Va comptar a l’aval de totes i tots com a reconeixement per la feina feta a l’anterior mandat com a diputat i que ara des del govern de la Diputació, tindrà tasques de govern en què podrà ser més decisiu per la gent de l’Ebre. Per la seua banda Joan Castor Gonell va agrair la confiança dipositada amb ell.

En la mateixa assemblea van ser escollits els representants del PSC als quatreConsellsComarcals. Per primera vegada el PSCestaràpresentalsgoverns de tots els ConsellsComarcals de les Terresdel’Ebre.

JoanCastorGonell va nàixer el 1968 , està casat i té dos fills. Ha estat alcaldeSantJaume, president del ConsellComarcaldel Montsià de 2009 al 2011, presidentdelCOPATE, (Consorci de Polítiques Ambientals de les Terres de l’Ebre). Actualment, és representant de la FederaciódeMunicipis a la ConfederacióHidrogràficadel’Ebre, i és diputatprovincial des de l’any 2019.