Sumem per l'Ampolla-Junts i L'Ampolla Som Tots i Totes -PSC arriben a un acord de governança

Tot i la majoria absoluta obtinguda per Francesc Arasa pacta amb Sebastià Castañeda per aconseguir una Ampolla més plural

Aguaita.cat
22 de juny del 2023
Actualitzat el 25 de març del 2024 a les 14:21h
Acord de governança municipal entre Junts per L'Ampolla i PSC
Acord de governança municipal entre Junts per L'Ampolla i PSC | Cedida

Tot i la majoriaabsoluta obtinguda en els passats comicis municipals per part de Junts i l'equip liderat per FrancescArasa, els dos grups polítics (Junts-PSCarriben a un acorddecol·laboració per tal d'ampliar el consens i garantir la cohesió social del municipi.

Este model de col·laboració no és només un acord polític sinó que és un acord social per a construir un bloc comú més ampli i representatiu, per tal de garantir un model de poble unitari i en el qual tota la població se senti representada.

L'acord es basa en diferents àrees de treball per a continuar garantint l'èxit econòmic de l'Ampolla, i així continuar sent poble de referència a les Terres de l'Ebre.

Tal com remarca l'alcalde, FrancescArasa: "Aquest acord respon a l'oferiment de cooperació que vam fer els dos caps de llista durant la campanya electoral, i es va reafirmar el dia del Ple de constitució de l'ens local."

A més, Arasa afirma que: "Incorporar al projecte de Sumem per l'Ampolla altres sensibilitats per tal d'enriquir-lo fa que la veu de l'Ajuntament sigui més plural, més transversal i més representativa, si cap."

Per la seua banda, SebastiàCastañeda assevera que l’acord arriba perquè “em vaig comprometre amb tota la determinació i humilitat a esforçar-me i no descansar fins arribar a aconseguir un poble millor. Vull una Ampolla participativa on càpiga tothom, tingui les inquietuds que tingui i amb aquesta col·laboració pretenem aconseguir-ho.”