Detingut un jove de Tàrrega arran d'una baralla multitudinària a l'Ametlla de Mar

Una quinzena de persones es van barallar als voltants de la Plaça Catalunya de la localitat del Baix Ebre

Imatge de la Plaça Catalunya a l'Ametlla de Mar, lloc on es van produir els fets
Imatge de la Plaça Catalunya a l'Ametlla de Mar, lloc on es van produir els fets | La Cala RTV
Aguaita.cat
21 de juny del 2023
Actualitzat a la 13:42h
Segons ha informat la Cala RTV, dissabte a la nit, al voltant de la 1:00 de la matinada es va produir una barallamultitudinària entre una quinzenadepersones als voltants de la PlaçaCatalunya L'Ametlla de Mar causant gran alarma entre els clients dels establiments d’esta zona.

Els fets es van produir per un tema de salut pública, és a dir, de drogues i s’hi van veure implicats dos grups de joves, un dels grups originaris de Tàrrega, segons indiquen les primeres investigacions.

La baralla va provocar que molts dels clients es van amagar per protecció a dins dels establiments, ja que els implicats van utilitzar taules, cadires, gots i ampolles de vidre dels bars de la zona.

En la fugida amb un vehiclecontradirecció i de maneratemerària, van intentar baixar per les escales del carrer de l’Àngel i unaltrevehicle va provocardanys en diversosvehicles finalitzant al final del carrer Bruc després d’embarrancar amb un vehicle tot terreny.

Un dels ocupants va abandonar el vehicle i es va llençar a la mar en la seua fugida, tot i que va acabar detingut pels Mossosd’Esquadra. L’únic detingut és un home de 26anys de Tàrrega.

Des dels Mossosd’Esquadra i la PoliciaLocaldel’AmetlladeMar estan investigant els fets i els vehicles abandonats i fins i tot un telèfon mòbil que un dels ocupants d’un vehicle va perdre durant la fugida.