La Ràpita celebra la revetlla de Sant Joan a la vora de la mar amb música, foc i bon ambient

La festa començarà a les 20.30 hores amb l’arribada de la flama des del Canigó, a càrrec dels Diabmonis

Castell de focs a la Platja del Garbí de la Ràpita
Castell de focs a la Platja del Garbí de la Ràpita | Ajuntament de la Ràpita
Aguaita.cat
20 de juny del 2023
Actualitzat el 25 de març del 2024 a les 14:58h

Esta revetlladeSantJoan, l’AjuntamentdelaRàpita oferix de nou una celebració a la vora de la mar. La nit del 23dejuny, el ParcdeGarbí tornarà a acollir centenars de famílies i colles d’amics que vindran a soparalaplatja i a gaudir de la música, l’ambient i la foguera. Enguany, la festa torna a l’espai de darrere de la piscina municipal. 

La festa començarà a les 20.30hores amb l’arribada de la flama delCanigó, a càrrec dels Diabmonis, que arribaran acompanyats de les actuacions de la Collagegantera i dolçainera, i la Batuxaik. A continuació, hi haurà la lectura del manifest, i en acabar, serà el moment d’iniciar el sopar de la revetlla. En esta edició, s’habilitaran taules i cadires perquè les persones que vulguen sopar a la platja, en puguin fer ús.

La foguera cremarà a les dotze de la mitjanit amb un castelldefoc i quan passe mitja hora de les dotze, serà el torn del ball amb l’OrquestraNEO, que conclourà amb la música de CesarRJ per acomiadar la festa. En tot moment hi haurà disponible servei de barra amb beguda a càrrec dels Diabmonis la Ràpita.