Núria Ventura, reelegida alcaldessa d'Ulldecona, este mandat en minoria

La socialista, amb 6 regidors de 13, va resultar escollida com a llista més votada en els últims comicis

Núria Ventura, de nou amb la vara d'alcaldessa.
Núria Ventura, de nou amb la vara d'alcaldessa. | Cedida
Redacció
19 de juny del 2023
Actualitzat el 25 de març del 2024 a les 14:22h

La socialista Núria Ventura ha revalidat l'alcaldia d'Ulldecona per un nou mandat, que enceta governant en minoria, per bé que Socialistes Ulldecona resultés la llista guanyadora amb un 41% dels vots. En el ple de dissabte van prendre possessió els següents regidors:

– Socialistes Ulldecona (6): Núria Ventura Brusca, Cati Brusca Campos, Mónica Fabra Miralles, Toni Pascual Doménech, Jordi Torrent Ollé i Eli Itarte Bellés.

– Activem (2): Gemma Molina Raga i Pepo Morillo Estrada

–  Fem Poble (2): Jordi Querol Gavilan i Fanny Castell Castell

– PP (2): Isabel Salas González i Eduardo Sauch Querol

– ERC (1): Alfred Paredes Poy

Posteriorment, tal com marca la normativa vigent, es va fer l’elecció de l’alcalde/ssa. Cada grup va votar el seu propi candidat, sorgint reelegida Núria Ventura amb els sis vots dels regidors i regidores socialistes i com a llista més votada en els darrers comicis.

En el torn de paraules finals, els candidats de tots els grups van mostrar la seua voluntat de donar suport a aquelles qüestions que consideren positives per a Ulldecona. Per la seua banda, l’alcaldessa Núria Ventura va agraïr el suport aconseguit a les urnes i va mostrar la seua satisfacció per la nova victòria a les eleccions, un resultat “clar i inequívoc que interpel·la a la responsabilitat de tothom”. Així, va explicar que “formarem govern en minoria i explorarem dia a dia tots els camins d’acord possibles per assolir amplis suports i tirar endavant aquells projectes que el nostre poble requerix”.