Els Mossos d’Esquadra detenen dos homes per tres robatoris a Santa Bàrbara

Els detinguts de 26 i 33 anys passaran a disposició del jutjat de guàrdia d’Amposta en les properes hores

Imatge d'arxiu d'una detenció
Imatge d'arxiu d'una detenció | Mossos d'Esquadra
Aguaita.cat
15 de juny del 2023
Actualitzat a les 12:54h
Agents dels Mossosd’Esquadra de la comissariad’Amposta han detingut2homes de 26 i 33anys, com a presumptesautors de tresdelictes de robatoriambforça ocorreguts a la localitat de Santa Bàrbara (Montsià). 

Els fets van ocórrer durant la nit del 29 i la matinada del 30 de maig, quan els Mossos d’Esquadra van tenir coneixement que s’havien produït tres robatoris a la localitat de Santa Bàrbara, dos d’ells en grau de temptativa.

Es dona la circumstància que els tres fets delictius es van produir amb poca diferencia en el temps i en ubicacions molt properes entre si, cosa que feia pensar en una mateixa autoria.

En el primer dels fets, els autors van accedir a l’interior d’un domicili, on en aquells moments no hi havia ningú, mitjançant el forçament d’una reixa i una finestra. Un cop dins van sostreure diversos aparells electrònics i eines.
 
El segon es va produir quan el propietari d’un habitatge es va despertar a l’escoltar sorolls en una de les finestres del primer pis de la casa. 
Tot seguit va sorprendre un home que estava forçant la finestra de l’habitació on dormia la seua filla. El lladre va fugir ràpidament juntament amb una altre home que l’esperava al carrer.

El tercer es va produir en un establiment de restauració on van produir-se danys en el vidre de l’aparador. Els veïns de la zona van escoltar sorolls durant la matinada i van veure fugir dos homes.

La investigació iniciada pels policies i els indicis obtinguts van permetre la identificació dels dos presumptes autors d’aquests robatoris.

Un dispositiu policial va permetre que ahir a la tarda els dos homes fossen localitzats i arrestats.

Els detinguts passaran a disposició del jutjat de guàrdia d’Amposta en les properes hores.