L'Ampolla es prepara per viure les Festes Majors de Sant Joan

El pregó este any anirà a càrrec de l'ampollera Joana Royo, mestra jubilada

Festes Majors de Sant Joan a L'Ampolla
Festes Majors de Sant Joan a L'Ampolla | Cedida
Aguaita.cat
15 de juny del 2023
Actualitzat el 25 de març del 2024 a les 15:05h

L'Ampolla celebrarà les FestesMajors de Sant Joan2023 del 17 fins al25 de juny. La Regidoria de Festes de l'Ajuntament de l'Ampolla i la Comissió de Festes han preparat un programa d'actes i d'activitats variat i adreçat a tots els públics.

El tret de sortida a les festes es donarà el dissabte17 i el diumenge18 de juny amb el XXOpenInternacionaldeDòminoSantJoan, el ConcursdeRetalladorsCiutatdel’Ampolla, l’exhibició d’estiu del ClubGimnàstica Rítmical’Ampolla, el TiralPlat i, com a novetat, el primer dia de festes tindrà lloc la proclamació de la ReinadeFestes2023, ReinaInfantil, pubilles, pubilletes, hereus i quintos2023.

El dilluns19 de juny, a les 20.15 hores, a la sala de plens de l'Ajuntament de l'Ajuntament, tindrà lloc la salutació de Festa Major per part de l'alcaldeFrancescArasa i, tot seguit, el pregó de Festa Major, este any acàrrec de l'ampolleraJoanaRoyo, mestrajubilada.


Al llarg dels dies de festa, també hi haurà festesinfantils, un dinardegermanor en homenatge a la gentgran, un dinarpopular al carrer, correfocs, repartimentdepanoli, cantadadejotes a càrrec de la rondallaElsTresCantadorsdelDelta, llonganissadapopular, tobogansaquàtics, ball, una festaremember amb el Dj. Cristobal, La Bèstia i la festa, Que nos quiten lo bailao que se celebrarà a la platja de les Avellanes i una gimcananocturna organitzada per l'AssociacióCultural 'LoRall', entre molts altres actes i activitats.
 
El divendres23dejuny, a les 20hores, com ve sent tradició des de fa uns anys, arribarà a l'Ampolla la FlamadelCanigó de la mà de l’AssociaciódeDonesdel’Ampolla. A les 21.30 hores, la Reina de Festes i la Reina Infantil encendran la foguera de Sant Joan a la platja de les Avellanes.
 
El punt final a les Festes Majors de Sant Joan 2023 el posarà el diumenge25dejuny, a les 23 hores, la mascletada de fidefesta a càrrec de la pirotècnia Tomàs de Benicarló que es dispararà a la platja de les Avellanes.
Arxivat a