Progrés per la Ràpita - PSC tanca un acord de govern amb Junts per la Ràpita, la Ràpita XXI i Futur la Ràpita

Les quatre formacions sumen 12 dels 17 regidors del municipi

Els representants de les quatre formacions que han subscrit el pacte de govern.
Els representants de les quatre formacions que han subscrit el pacte de govern. | Cedida
Redacció
14 de juny del 2023
Actualitzat el 25 de març del 2024 a les 14:27h

Progrés per la Ràpita – PSC ha tancat un acord de govern per al pròxim mandat amb Junts per la Ràpita, la Ràpita XXI i Futur la Ràpita. El candidat socialista, Javier Reverté “Xapo”, ha anunciat el pacte com “un acord basat en una nova manera d’entendre la política local, on tothom ha d’ajudar a construir el poble que volem”, segons afirma en una nota de premsa. D'esta manera, governaran 12 dels 17 regidors del consistori rapitenc : els 8 regidors del partit guanyador, Progrés per la Ràpita, els dos de Junts, un per la Ràpita XXI i un per Futur la Ràpita, mentre que queden a l'oposició els quatre regidors d'Esquerra Republicana i un de Més Ràpita.

El candidat i futur alcalde ha afegit que se centra no només en la Ràpita que “volem construir en els pròxims quatre anys, sinó també de cara al futur”. Les línies programàtiques principals, ha aclarit, són "les eines de desenvolupament local, industrialització, fer un salt qualitatiu en turisme, l’atenció a les persones i la sostenibilitat".

Així mateix ha afirmat que “ha sigut molt fàcil trobar punts d’acord”, un fet que corroboren la resta de partits que conformaran el nou govern municipal. Ha apuntat, també, que “la ciutadania el 28 de maig va parlar i un candidat va guanyar clarament les eleccions”. Reverté ha explicat que com va repetir durant la campanya, la seua idea era que hi hagués una àmplia representació de sensibilitats que trobessen els punts d’acord que permetan treballar tots plegats per fer avançar la Ràpita.

Del nou cartipàs municipal cal destacar que la Junta de govern local quedarà distribuïda amb 4 tinences d’alcaldia per al Progrés per la Ràpita – PSC i una tinença d’alcaldia per a Junts.