Ramon Bel anuncia que renuncia a l’acta de regidor d'Amposta

La número 12 de la llista, Anna Tomàs, serà qui prendrà possessió de l’acta

Ramon Bel no agafarà l'acta de regidor este dissabte a l'Ajuntament d'Amposta
Ramon Bel no agafarà l'acta de regidor este dissabte a l'Ajuntament d'Amposta | Cedida
Aguaita.cat
13 de juny del 2023
Actualitzat el 25 de març del 2024 a les 14:29h

El fins ara regidordeFestesiGovernació de l’Ajuntamentd’Amposta i regidor electe de l’Ajuntament, RamonBel, ha anunciat que este dissabte 17 de juny noprendràpossessió de l’acta de regidor per al mandat2023-2027. Bel, que formaràpart de les llistesd’EsquerraRepublicana a les eleccions al Congrés, ha anunciat, així que deixa la política municipal per centrar-se amb altres projectes personals i professionals. 

 “He estat dotze anys regidor de l’Ajuntament d’Amposta, els primers quatre com a regidor a l’oposició i els darrers vuit com a regidor a govern, assumint l’àrea de Festes i Mitjans de Comunicació i aquests últims dos anys, la de Governació i crec que és moment de fer un pas al costat”, ha argumentat, tot afegint: “Deixo la política municipal però en cap cas em desvinculo del projecte d’Esquerra Republicana”. Bel ha agraït també l’oportunitat dipositada en la seua tasca.

L’alcalde electe, Adam Tomàs, ha agraït la feina feta per Bel al capdavant d’estes àrees i en tot el projecte municipal d’Esquerra. “Si Amposta som referents pel que fa activitats festives i musicals és gràcies a la feina incansable que ha fet Ramon aquests vuit anys, excel·lint en la seva tasca”, ha dit.  

La número 12 de la llista, AnnaTomàs, serà qui prendrà possessió de l’acta.