El republicà Josep Rima tampoc agafarà l'acta de regidor de l’Ajuntament de Tortosa

Mar Lleixà, Maria Jesús Viña i Pilar Caballé seran el tàndem femení de regidores d'ERC al consistori tortosí

Josep Rima fins ara número 3 de la llista d'ERC Tortosa no prendrà possessió de l'acta de regidor
Josep Rima fins ara número 3 de la llista d'ERC Tortosa no prendrà possessió de l'acta de regidor | ERC Ebre
Aguaita.cat
13 de juny del 2023
Actualitzat el 25 de març del 2024 a les 14:30h

Segons ha pogut confirmar Aguaita.cat, el fins ara númerotresd'EsquerraTortosaJosep Rima, seguint la mateixa línia que ahir anunciava el líder de la formació tortosina Xavier Faura, noagafaràl'actaderegidor el proper dissabte 17 de juny en la constitució del nougovernmunicipal de la ciutat.

Enginyer Industrial per l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Industrial de Barcelona, de la Universitat Politècnica de Catalunya. Funcionari Generalitat de Catalunya del cos de titulació superior, enginyeria industrial i Cap de Servei d'Empresa dels Serveis Territorials a les Terres de l'Ebre del Departament d'Empresa i Coneixement la seua trajectòria ha anat molt unida a l'equip i al tàndem format amb Faura. Ha estat regidor de L'Ajuntament de Tortosa des de 2019 fins a 2023.

Després de les renúncia de XavierFaura tot indica que hi haurà un tàndem femení al grup municipal d'ERC a l’Ajuntament de Tortosa. 

Com cap de llista queda Mar Lleixà, fins ara delegada de Feminismes a les Terres de l'Ebre, de número dos Maria Jesús Viña, diputada al Parlament de Catalunya i ara al moure de nou fitxes i candidats la número tres serà, si no hi ha cap canvi Maria Pilar Caballé que tot just ahir vivia el seu darrer ple municipal. Amb la renúncia de Rima, ella recuperarà l'acta.