ERC i el PSC tanquen un acord per governar a Móra la Nova partint els anys d'alcaldia

Els socialistes tindran l'alcaldia els primer 18 mesos i els republicans la resta del mandat

Signatura de l'acord de govern a Móra la Nova.
Signatura de l'acord de govern a Móra la Nova. | Cedida
Redacció
10 de juny del 2023
Actualitzat el 25 de març del 2024 a les 14:30h

Les executives locals d’Esquerra Republicana de Catalunya i del Partit dels Socialistes de Catalunya a Móra la Nova, han avalat este dissabte al matí la proposta d’acord
per als propers 4 anys pel govern municipal de l’Ajuntament de Móra la Nova. L’acord recull un conjunt d’eixos programàtics que han de guiar l’acció de govern i l’entesa entre ambdos formacions polítiques. En l’àmbit organitzatiu, l’alcaldia dels primers 18 mesos recaurà sobre el PSC i la primera tinença d'alcaldia recaurà sobre ERC. La resta de legislatura, l’alcaldia recaurà sobre ERC i la primera tinença d'alcaldia sobre el PSC.

Esquerra va guanyar les eleccions del 28-M Eperò va perdre la majoria absoluta, en passar de 6 regidors a 5. Tant el PSC com Junts van obtindre 3 regidors.

Jesús Álvarez com a representant local d’ERC a Móra la Nova, ha manifestat que “és el millor pacte per a la població, atès que Móra la Nova és qui surt beneficiat. A partir d’ara, s’obre una nova etapa per fer el poble de Móra la Nova un poble d’oportunitats”.

Per la seua banda Carlos Trinchan, com a representat local del PSC a Móra la Nova, ha destacat que “este acord és fruit d’un anàlisi detallat de totes les possibles opcions de govern municipal a Móra la Nova on, una vegada valorades les diferents alternatives i posant al poble per davant de tot, apostem per un grup de 8 regidors i regidores on tots som conscients dels reptes i coses a canviar amb una perspectiva de millorar el futur dels nostres veïns i veïnes. Tenim l’objectiu principal de millorar el funcionament dels serveis municipals i fer de Móra la Nova un referent en oportunitats i lideratge”.