Els Bombers estabilitzen l'incendi de vegetació a la Pobla de Massaluca

Hi treballen efectius de la Generalitat i l'Aragó amb mitjans aeris i 10 dotacions terrestres

Incendi a la Pobla de Massaluca,  a la Terra Alta
Incendi a la Pobla de Massaluca, a la Terra Alta | Bombers de la Generalitat
Aguaita.cat
08 de juny del 2023
Actualitzat a les 14:35h
ACTUALITZACIÓ 14:29 h

L'incendi de vegetació que està cremant a la zona de la PobladeMassaluca (Terra Alta) està estabilitzat, segons han informat els BombersdelaGeneralitat. Els flancs s'han pogut controlar i ara les tasques se centren en atacar el cap del foc. La zona té boscos i conreus, i el vent ha fet que focus secundaris s'estenguessen per la part del darrere. Les flames s'han iniciat a l'àrea de Lo Massaluca i han baixat per un pendent proper. Hi estan treballant un total de 10 dotacions terrestres dels Bombers de la Generalitat més quatre mitjans aeris, dos helicòpters i dos avions, a banda de la unitat helitransportada aragonesa.

12: 00 hores

Els BombersdelaGeneralitat i de l'Aragó treballen des de les 12 del migdia en l'extinció d'un incendiforestal a la PobladeMassaluca (Terra Alta). La zona té boscos i conreus, i el vent ha fet que focus secundaris s'estenguessin per la part del darrere.

Les flames s'han iniciat a la zona de Lo Massaluca i han baixat per un pendent. Els dos flancs laterals estan en procés d'estabilització, mentre que el cap ha arribat a un camp d'ametllers.

De moment hi ha 17 dotacions de Bombers de la Generalitat més quatre mitjans aeris, dos helicòpters i dos avions, a banda de la unitat helitransportada aragonesa.