Catorze restaurants i 4 peixateries participen a les Jornades Gastronòmiques del Musclo a Deltebre

Aguaita.cat
07 de juny del 2023
Actualitzat a la 13:05h
Presentació de les Jornades Gastronòmiques del Musclo a Deltebre
Presentació de les Jornades Gastronòmiques del Musclo a Deltebre | Ajuntament de Deltebre
Des del dia 9 de juny i fins al 9 de juliol, Deltebre gaudirà d’una nova edició de les JornadesGastronòmiquesdelMusclo, la qual s’engloba dins del CicledeGastronomia de Deltebre i ha de permetre, com ha remarcat la regidoria d’Acció Comercial, Ingrid Santiago, “continuar realçant la cuina de proximitat i els productes de qualitat que tenim al nostre territori”.

En l’edició d’enguany participen catorze restaurants els quals ofereixen tapes i menús que oscil·len entre els 6 € i els 45 €. També, consolidant el model iniciat recentment, hi participen fins a quatrepeixateries del municipi les quals ofereixen lots de producte per tal que, més enllà de degustar el musclo als restaurants i bars, els veïns i veïnes també el puguen cuinar a casa seua.

Santiago ha explicat que “les jornades gastronòmiques que impulsem com a Ajuntament de Deltebre, conjuntament amb FECOTUR, són una oportunitat per dinamitzar el comerç local i per seguir enfortint el sector turístic tot unint el millor paisatge, amb el millor producte i la millor cuina”.

Esta vegada, i per evitar que les altes temperatures previstes per aquesta temporada d’estiu debilitin el producte, les jornades s’han avançat un mes respecte a la seua anterior edició. El tinentd’alcaldia de #DeltebreActiu, RobertBertomeu, ha destacat que “el musclo és un dels productes amb més sabor i més preuats del territori, per això hem de saber unir esforços des de tots els sectors per facilitar, encara més, la seua promoció”.

La roda de premsa de presentació de les jornades s’ha dut a terme al Portd’IlladeMar, i a banda dels dos regidors esmentats també ha comptat amb la participació del tinent d’alcaldia de #DeltebreProjecció, Carlos Serra, el president de FEPROMODEL, ÁlvaroAcero, i el vicepresident de FECOTUR, RicardChopo.