Torna el Concert de Primavera de la Banda Municipal de Música d'Alcanar

El concert s’iniciarà amb el pas-doble Falles de Benicarló (1982) del compositor canareu José Antonio Valls Subirats

Banda Municipal de Música d'Alcanar
Banda Municipal de Música d'Alcanar | Ajuntament d'Alcanar
Aguaita.cat
07 de juny del 2023
Actualitzat a les 11:30h
El proper dissabte 10dejuny tindrà lloc a l’AuditoriJoséAntonioVallsSubirats d'Alcanar,  la XVIª edició del ConcertdePrimavera de la BandaMunicipaldeMúsicad’Alcanar.

Sota la batuta del directorPascualArnau, el concert s’iniciarà amb el pas-dobleFallesdeBenicarló (1982)del benvolgut compositor canareu José Antonio Valls Subirats. Continuarà amb la suite per a banda Beni-Hamez (2008) d’Eduardo Nogueroles, inspirada en la història i paisatge de la localitat castellonenca Vilafamés, la denominació en àrab de la qual dóna nom a la suite.

Creuant l’Atlàntic es podrà escoltar la fantasia llatina El Camino Real (1985) del compositor nord-americà Alfred Reed, amb la qual s’evoca el recorregut de la via terrestre que unia les missions entre l’Alta i la Baixa Califòrnia.  

Amb el pas-doble Fira de Juliol (2016) de l’almanseny Fernando Bonete es tornarà a la península, però aquí no acaba el viatge musical, Bands Around the World (1972), arranjada pels compositors nord-americans Paul Yoder i Harold Walters, ens traslladarà amb les seves melodies per diferents països europeus, i recorrerà també Japó, Mèxic i USA, entre d’altres.

L’Himne a Alcanar (1974), amb música del mestre José Quiles i lletra d’Alfons Martínez-Aguado, tancarà el XVIè Concert de Primavera.

Una edició ben especial, amb l’estrena de les noves instal·lacions a Alcanar de l’Auditori José Antonio Valls Subirats.