Leo Tomàs, el xiquet de Deltebre amb Síndrome d'Usher, fa realitat el somni de conéixer Messi

Dos alumnes de l'assignatura "Problemàtiques Socials" van contactar amb la Fundació "Pequeño Deseo" que va fer possible que Leo viatges a París per conéixer el seu ídol.

Leo Tomàs en el moment que va conèixer Messi a París
Leo Tomàs en el moment que va conèixer Messi a París | Cedida
Sílvia Altadill
05 de juny del 2023
Actualitzat a la 13:59h
Leo Tomàs, el xiquet de Deltebre afectat pel Síndrome d'Usher 1B ha fet realitat el seu gran somni: conéixer l'astre del futbol Messi.
 
Segons ens explica la seua mare, Amaya Parra, dos alumnes de l'Institut de Deltebre, la Janine i la Janira que cursen l'assignatura Problemàtiques Socials, a part de participar en l'organització de la cursa i venda de polseres solidàries per recaptar fons per l'estudi d'esta patologia minoritària que causa ceguesa degenerativa i sordesa en infants, van contactar amb la Fundació Infantil "Pequeños Deseos". Totes dos van explicar el cas del Leo i van demanar si seria possible que el Leo, abans de perdre la visió que li pot causar esta malaltia podria conéixer al seu gran ídol Leo Messi.

No va ser un repte fàcil. La fundació ho va consultar, ja que no estaven acostumats a sorpreses d'este nivell i treballen més en el dia a dia dels xiquets i xiquetes hospitalitzats o feien sortides en grup a Disney. Malgrat això, els van dir que parlarien amb la direcció i a veure què es podia fer. 

A través d'un contacte de la Fundació París Saint-Germain, ho van aconseguir. Tot va anar rodat i este cap de setmana Leo coneixia Messi, París i mitja plantilla del París Saint-Germain durant l'últim partit d'este a la capital del riu Sena.

A més tots els jugadors li van signar una samarreta durant els entrenaments.

La Fundació "Pequeño Deseo" va trucar a Leo per organitzar-hi tot amb un petit engany, dient-li que li volien fer una entrevista i saber quin seria el seu màxim desig a la vida: ell va dir visitar París per conéixer a Messi i veure la Torre Eiffel.