Intenten robar entrant per un balcó en una casa a Santa Bàrbara mentre els propietaris dormien

El veí afectat va sentir un soroll a l'habitació i va frustrar el robatori

Un vehicle dels Mossos d'Esquadra
Un vehicle dels Mossos d'Esquadra | Martí Albesa
Aguaita.cat
31 de maig del 2023
Actualitzat a la 13:56h
Eduard Roldan, veí de SantaBàrbara explica que dos joves van intentar entrar a casa seua a les dos de la matinada per intentarrobar mentre la família dormia. Roldan explica que cap a les dos de la matinada, dos joves van intentar entrar al balcó de l'habitació al carrer de la Victòria. Ell i la seua família van sentir un soroll i van anar a veure què passava, el robatori es va frustar i els suposats lladres van fugir.
 
Roldan ha explicat al seu perfil de Facebook : "Tinc una filla que plora, la meua esposa que està desperta i a mi i em tremolen les cames" 

La família es va posar en contacte amb la policia, però com el robatori no es va poder dur a terme, tot i que ell ho va denunciar, no es va fer res. L'Eduard va agrair la seua actuació dels agents tot i que sabia que no podien fer gran cosa, i que ests mena de  delictes han augmentat al municipi darrerament. Segons altres publicacions de les xarxes, hi ha altres veïns del barri del Barranquet que van patir un intent de robatori amb el mateix "modus operandi" en entrar al balcó de casa seua, que es va acabar frustrant.

En declaracions a la PlanaRàdio, Roldan ha afegit que no vol crear cap circ mediàtic ni que s'utilitze en cap benefici polític "He anat a l'ajuntament i m'ha atès l'alcalde, el regidor i la vigilant i m'han ofert el seu suport i comprensió. Estic rebent molts WhatsApp de suport i de gent que explica que ha viscut situacions semblants. Veien que amb les lleis no se'n treu res, per això ho he denunciat públicament" explicava Roldan.

Al final, tot i que es va aturar el robatori, Roldan ho va denunciar a la policia i va animar la gent a fer-ho si els succeïx res similar.