Movem Tortosa-PSC reivindica ser l’única candidatura d’esquerres que pot garantir el canvi

Jordi Jordan, juntament amb el líder socialista Víctor Grau, ha fet l’enganxada del primer cartell electoral a la plaça Immaculada del barri de Remolins

Jordi Jordan i Víctor Grau durant l'enganxada dels primers cartells electorals a la Plaça de la Immaculada de Remolins
Jordi Jordan i Víctor Grau durant l'enganxada dels primers cartells electorals a la Plaça de la Immaculada de Remolins | Cedida
Aguaita.cat
12 de maig del 2023
Actualitzat a les 11:51h
L’alcaldable de la candidatura de progrésMovemTortosa-PSC, JordiJordan, juntament amb el lídersocialistaVíctorGrau, ha fet l’enganxada del primer cartell electoral a la plaça Immaculada del barri de Remolins, envoltat de la resta de membres que l’acompanyen a la llista. Jordan ha manifestat que surten «amb moltes ganes en esta campanya electoral.«Volem guanyar les eleccions perquè pensem que la nostra coalició pot aportar el canvi que la ciutat de Tortosa necessita després de 16 anys de govern liderats pel mateix partit polític».
 
Jordan ha assegurat que a la ciutat «es respira molta il·lusió. Ens ho transmet molta gent cada dia i cada vegada en tenen més, perquè ara sí que es veu possible portar el canvi que nosaltres defensem i que Tortosa necessita». Un canvi que passa, segons Jordan, «per treballar per una Tortosa més dinàmica, amb més oportunitats, que pense en les persones i que no deixe enrere ni a la gent jove ni a la gent gran, que aposte pel nou hospital i per ser més sostenible i defensora del seu patrimoni».

L’alcaldable Jordi Jordan s’ha reafirmat esta nit en la idea que la coalició Movem Tortosa-PSC és l'única que pot garantir este canvi, «som l’única coalició que pot guanyar les eleccions i que no defraudarà com ha passat en estos últims anys i davant d’aquells que són ambigus i que no saben on anirà a parar el seu vot de cara al futur». Davant d’aquest fet, Jordan ha interpel·lat a aquella gent que vol un canvi progressista, d'esquerres i en positiu: «el que ha de fer és votar a la coalició de Movem Tortosa i el PSC».

Jordan ha desitjat que hi haja una campanya en positiu per a poder explicar en profunditat totes les propostes electorals.

L’elecció de la plaça de la Immaculada de Remolins per a iniciar la campanya ha volgut significar, segons Jordan, que « la nostra coalició creu en una Tortosa cohesionada en tots els barris i en tots els pobles».