El festival Nomad torna a Tortosa amb «food trucks» i música en directe del 19 al 21 de maig

El parc Teodor González tornarà a acollir l'activitat, que s'allargarà des del divendres a la tarda fins al diumenge a la nit

Food Trucks al Parc Teodor González de Tortosa en una edició anterior del Festival Nomad
Food Trucks al Parc Teodor González de Tortosa en una edició anterior del Festival Nomad | Sílvia A.
Aguaita.cat
11 de maig del 2023
Actualitzat a les 2:14h
Un any més, Tortosa tornarà a viure una nova edició del festivalNomad. Ho farà el cap de setmana del 19al21demaig, amb una nova tercera edició que s'emmarca en les accions de promoció de la ciutat durant tota la campanya de primavera, que es van donar a conèixer al març.
 
El Nomad tornarà a tindre com a ubicació el parcTeodorGonzález. Allà, durant tres dies hi haurà una combinació de gastronomia (amb una desena de furgoteques), disseny (amb paradesd'art, il·lustració, joieria, artesania o complements, entre d'altres) i músicaendirecte (amb un seguit de concerts amb bandes de tribut a grans referents del pop estatal i internacional).
 
El festival arrancarà el divendres 19 a les 17 h i s'allargarà fins passada la mitjanit. Dissabte, també es desenvoluparà de les 17 h a la 1 h, i diumenge l'activitat arrancarà al matí, a les 11 h, i s'allargarà fins les 23 h. L'accés és gratuït.
 
Pel que fa a l'apartat musical, hi haurà quatre concerts: el divendres19, a les 22.30 h, amb el grup Estopaos, banda de tribut al grup Estopa. Dissabte20, a les 22.30 h, amb l'actuació d'una formació de tribut al grupsuecABBA. Diumenge 21, a les 12.30 h, concert de la violinistaAstridTorrente i, a les 19 h, concertdeMintValley, amb versionsd'U2, Coldplay o LadyGaga, entre d'altres.
 
L'alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, ha incidit en el gran nombre de propostes que tenen lloc estes setmanes a la ciutat, i que volen dinamitzar l'activitat comercial i de serveis. Com les que s'han dut a terme amb motiu del dia del pare i del dia de la mare, com les accions impulsades conjuntament amb la federació de comerç Tortosa Més coincidint amb Expoebre, o com les que tindran lloc durant estecapdesetmana: hi destaquen la mostradevermuts que tindrà lloc diumenge14 a la plaçadelaCinta, la Firadel'OliidelaGarrofadelesTerresdel'Ebre, a Jesús, o una nova edició de l'Artxibarri, que tindrà lloc este divendres12 a la plaçadelsDolors i la plaçadel'Àbsis.