Els vehicles ja poden circular pel tram central de la carretera N-238, que unix Vinaròs amb Alcanar i Ulldecona

A més de l’ampliació del traçat, les obres consistixen en la millora la seguretat viària, la reordenació tots els accessos a la via i l'adequació les connexions amb l’AP-7

Imatge aèria de la carretera que ha estat objecte de les obres de millora.
Imatge aèria de la carretera que ha estat objecte de les obres de millora. | Cedida
Redacció
09 de maig del 2023
Actualitzat a les 17:38h
El trànsit rodat ja pot circular pel carril central de la carretera N-238, que unix Vinaròs amb Alcanar i Ulldecona, i que ha estat objecte d’unes obres de millora amb un pressupost de 12,8 milions d’euros, amb càrrec al Ministeri de Transports i Agenda Urbana.

La millora, llargament reivindicada per ajuntaments i usuaris, disposa d’una major amplada, amb vorals d’1,5 metres, per oferir una major seguretat viària. A més de l’ampliació del traçat, les obres consistixen en la millora la seguretat viària, la reordenació tots els accessos a la via i l'adequació les connexions amb l’AP-7. Així mateix, també s’inclou la millora de l’accés fins al municipi d’Alcanar i la creació de vies servei per a entrar a les finques. Cal destacar que l’accés a Alcanar encara es farà des de la via de servei fins que no finalitzen definitivament les obres.

De moment, els operaris han finalitzat les obres més importants a la carretera, fet que ha permès obrir el carril principal, mentre continuen executant la resta de les intervencions. Es preveu que totes les feines estiguen enllestides per al mes de setembre.

Joan Roig, alcalde d’Alcanar, ha recordat que “la reforma d’esta via, per la qual circulen uns 8.000 vehicles i 1.000 camions al dia, era una demanda històrica dels tres municipis, pel seu mal estat i perquè patia deficiències de seguretat”.

L’alcaldessa d’Ulldecona, Núria Ventura, per la seua banda, ja va apuntar a l’inici de les obres que era una obra “necessària i molt reivindicada” atès el mal estat en què es trobava la carretera, amb moltes deficiències i nombrosos accidents que posaven en perill les persones que hi circulaven.