La Nit de les Empreses reconeixerà l'esforç d'una vintena d'empreses que han apostat pel territori

L'acte servirà com homenatge els quatre empresaris que han liderat L'Associació d'Empreses de les Comarques de l'Ebre creada fa vint-i-cinc anys

Associació d'Empreses de les Comarques de l'Ebre
Associació d'Empreses de les Comarques de l'Ebre | AECE
Aguaita.cat
03 de maig del 2023
Actualitzat a les 11:31h
L'Associació d'Empreses de les Comarques de l'Ebre (AECE) va nàixer fa vint-i-cinc anys, amb l'objectiu de dinamitzar i enfortir el teixit econòmic del territori i amb la voluntat d'aglutinar esforços individuals al voltant d'un projecte col·lectiu. Per això, la 6a Nit de les Empreses de les Terres de l'Ebre —que promou la mateixa AECE— servirà per commemorar l'aniversari. 

L'acte se celebrarà el pròxim dijous 4 de maig a les 19.00 h a l'Auditori Municipal d'Amposta i servirà per fer un homenatge els quatre empresaris que han liderat l'associació des de la seva fundació: Joaquim Oliva (impulsor i fundador), Rafel Lluís (president entre 1997 i 2002), Emilio Castellà (president entre 2002 i 2015), José Daniel Cortijo (president entre 2015 i 2018). Des de 2018, l'entitat està presidida per María José Fernández.

Actualment, l'AECE aglutina al voltant de cent cinquanta socis. Amb el lliurament dels Guardons i Reconeixements AECE, la Nit de les Empreses de les Terres de l'Ebre també reconeixerà l'esforç d'una vintena d'empreses que han destacat en la seua aposta pel territori. En acabar l'acte hi haurà un sopar a peu dret.

L'acte és previst que estigui presidit per Albert Castellanos Maduell, secretari d'Empresa i Competitivitat, i Cinta Pasqual, vice-presidenta de Foment del Treball. Més enllà d'una àmplia representació del teixit empresarial del territori, també hi assistirà Albert Salvadó, com a delegat territorial del Govern de la Generalitat a Terres de l'Ebre i representants de la Diputació, els Consells Comarcals i els Ajuntaments.