Salvem lo Monument aconseguix firmes suficients per presentar-se a les eleccions municipals a Tortosa

"Alguns es pensaven que no ho aconseguiríem i han intentat posar-nos pals a les rodes", afirma el candidat, Rubén Espuny

Rubén Espuny, posant amb el monòlit a Tortosa.
Rubén Espuny, posant amb el monòlit a Tortosa. | S.B.
Redacció
24 d'abril del 2023
Actualitzat el 13 de març del 2024 a les 16:42h

Salvem Lo Monument, la candidatura electoral impulsada per COREMBE i Tortosins pel Monument, ha aconseguit un total de més de 700 firmes en 20 dies, segons exposen en un comunicat, suficients per concórrer a les properes eleccions municipals de Tortosa. D'acord amb el que establix la llei per a la constitució d'una agrupació d'electors com a candidatura electoral, calia un mínim de 500 firmes, xifra que han superat.

Rubén Espuny, el cap de llista de Salvem Lo Monument, ha afirmat que "hem aconseguit el primer objectiu que ens havíem proposat, i ara hem d'aconseguir tots els vots que puguem de cara a les eleccions del proper 28 de maig per a poder entrar a l'Ajuntament de Tortosa amb força". Així mateix, Espuny també ha volgut agrair a tots els tortosins que han firmat per a poder fer possible la candidatura: "Alguns es pensaven que no ho aconseguiríem i han intentat posar-nos pals a les rodes, però gràcies a molts tortosins ho hem fet, i els ho vull agrair a tots i cadascun d'ells”, conclou el comunicat.