Ulldecona, Alcanar i Vinaròs reclamen la millora de la connexió ferroviària amb Barcelona i València

L’objectiu comú és la posada en marxa de més trens, però sobretot la reducció del temps de viatge

Un tren de la línia R-16 estacionat a Ulldecona.
Un tren de la línia R-16 estacionat a Ulldecona. | Arxiu
Redacció
18 d'abril del 2023
Actualitzat a les 18:30h
L’alcaldessa d’Ulldecona, Núria Ventura, i els alcaldes d’Alcanar i Vinaròs, Joan Roig i Guillem Alsina, han mantingut este dimarts al matí la seua tercera trobada este mandat per posar en comú les principals reivindicacions de cada localitat, així com enfortir la col·laboració dels governs municipals en les qüestions i demandes que afecten els tres municipis. La trobada ha servit per acordar la creació d’una taula de mobilitat, que es posarà en marxa a partir del mes de juny, per sol·licitar la millorar de la connexió ferroviària amb Barcelona i València. 

L’objectiu comú és la posada en marxa de més trens, però sobretot la reducció del temps de viatge, actualment amb una duració d’unes sis hores entre les dos capitals.

Dins l’àmbit de les comunicacions també s’ha tractat sobre les obres d’adequació de la N-238 que executa el Govern Central, que preveu finalitzar les feines en el termini previst, al tercer trimestre d’enguany. 

D’altra banda, durant la trobada també s’ha parlat de la seguretat entre els tres municipis, amb la finalitat de continuar amb la coordinació de les Policies Locals en tasques de vigilància al camp per evitar robatoris.