La Policia Local de Tortosa investiga l'origen de quatre incendis en els últims dos dies a la ciutat

Se n'ha registrat un cinquè, provocat en este cas per una crema de restes vegetals mal apagada

Imatge de l'incendi d'este dilluns a Tortosa.
Imatge de l'incendi d'este dilluns a Tortosa. | Bombers
Aguaita.cat
17 d'abril del 2023
Actualitzat a les 20:57h
L'Ajuntament de Tortosa ha demanat públicament la col·laboració ciutadana per esbrinar la causa de quatre incendis que s'han produït a la ciutat des de diumenge a la matinada, uns fets que està investigant la Policia Local.

Segons ha explicat l'alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, el primer va tenir lloc la matinada de diumenge, al camí dels Canalets, a Jesús. Diumenge també se'n va declarar un altre, en este cas a la zona de les Esplanetes, a Sant Josep de la Muntanya.

Este dilluns n'hi ha hagut tres més. Un d'ells ha afectat un canyar a tocar del riu Ebre, al barri de Ferreries. El quart és el que ha tingut més afectació i s'ha produït al barri de Sant Llàtzer, a tocar del cementeri. En este cas hi ha hagut danys materials, amb la crema d'un vehicle, una pèrgola i un mur de vegetació entre dos habitatges. A conseqüència del foc ha calgut desallotjar quatre habitatges, tot i que a hores d'ara els veïns ja han pogut tornar a casa.

Pel que fa al cinquè, ha estat també a Sant Josep de la Muntanya com ahir, però s'ha pogut certificar que la causa ha estat una crema de restes vegetals mal apagada.

Respecte els quatre anteriors, Roigé ha explicat que "la Policia Local investiga si han estat provocats o no, de manera que demanem la màxima col·laboració a qualsevol persona que haja vist o detectat alguna cosa relacionada per comunicar-ho i mirar de resoldre la causa".