Jordi Sorolla serà el número 2 de la llista de Junts per Tortosa

Sorolla té una llarga trajectòria de treball per Tortosa des d’entitats, associacions, el Mercat i l’àmbit esportiu i empresarial

Jordi Sorolla serà el número dos de Junts per Tortosa a les municipals de maig
Jordi Sorolla serà el número dos de Junts per Tortosa a les municipals de maig | Junts per Tortosa
Aguaita.cat
06 d'abril del 2023
Actualitzat a les 12:56h
L’alcaldessadeTortosa, MeritxellRoigé, ha presentat l’última de les noves incorporacions d’entre els deu primers llocs de la llista de JuntsperTortosa. Amb el MercatMunicipal de fons, l’alcaldessa ha posat en valor el creixement de Tortosa aquests últims anys. “Hem treballat per generar llocs de treball, aconseguint implantacions industrials i comercials molt potents, i a la vegada mantenint el suport al comerç local, com hem fet sempre, amb accions de dinamització importants”, ha manifestat Meritxell Roigé, abans de donar a conèixer qui serà el número 2 de la seua candidatura: JordiSorolla. L’alcaldessa l’ha definit com una persona que coneix molt bé el comerç, que s’hi ha dedicat ell i la seua família durant diferents generacions, que ha format part de moltes entitats de la ciutat i que sempre ha tingut vocació de servei i estima per Tortosa. “Jordi és una persona molt coneguda i em sento molt orgullosa que vulgui formar part del nostre equip i treballar, ara des de l’Ajuntament, per la ciutat”, ha dit l’alcaldessa.

JordiSorolla és comerciant i ha format part de nombroses entitats i clubs de la ciutat. “Des de sempre he estat treballant per Tortosa des de diferents àmbits: entitats, associacions, des del Mercat, des de l’àmbit esportiu i empresarial i ara agafo este repte que em planteges de poder treballar des de la màxima institució del municipi que és el nostre ajuntament”, ha manifestat Sorolla, explicant que se suma al projecte de Junts per Tortosa.

L’alcaldessa també ha avançat que la propera setmana donarà a conèixer tot l’equip que configurarà la llista a les properes eleccions municipals, un equip “per seguir treballant per la teua Tortosa, la Tortosa de tots”.