El cadàver de la jove trobat a Móra la Nova és el d'una noia de vint-i-cinc anys desapareguda a Garcia

Els Mossos d'Esquadra treballen amb la hipòtesi que ha pogut ser un crim masclista

Dos agents dels Mossos custodien la zona on ha aparegut una noia morta a Móra d'Ebre
Dos agents dels Mossos custodien la zona on ha aparegut una noia morta a Móra d'Ebre | Anna Ferràs
Aguaita
23 de març del 2023
Actualitzat a la 13:34h
Els Mossos d'Esquadra informen de la troballa del cadàver d'una noia a primera hora d'aquest matí de dijous en una finca agrícola de Móra la Nova, a tocar de la carretera N-420, a la Ribera d'Ebre. Segons ha avançat Tarragona Digital i ha pogut confirmar Nació, el cos ha aparegut amb signes clars de criminalitat i el cos de la policia catalana ha mobilitzat un gran desplegament per investigar la zona del suposat crim.

Ara per ara, els Mossos es troben en el lloc dels fets per agafar proves i iniciar una investigació. La noia tenia 25 anys, era veïna de Garcia i la família havia denunciat que havia desaparegut el dia anterior en sortir de la residència d'avis del municipi de Móra la Nova on treballava.
 

Possible crim masclista

Segons ha pogut saber l'ACN, es treballa amb la hipòtesi que ha pogut ser un crim masclista .La jove tenia una parella des de feia poc temps i una exparella amb la qual tenia bona relació. De moment, no hi ha detinguts, però la policia ja ha interrogat almenys una persona.

L'avís de la troballa l'ha donat cap a un quart de nou del matí un pagès de la població als vigilants de Móra la Nova. Immediatament després s'han desplegat a la zona diverses unitats dels Mossos, entre les quals, la policia científica, que recull indicis i dades sobre el terreny. La comitiva judicial s'ha desplaçat també al lloc dels fets i ha certificat la mort violenta.