L’Hospital Verge de la Cinta rep una donació de 73 coixins per pacients amb càncer de mama

La ciutadania de Capçanes també van donar 1.000 € al Projecte Emma per recolzar la investigació contra el càncer de mama

Els ciutadans de Capçanes, al Priorat, durant la donació dels coixins solidaris i els diners recaptats per al Projecte Emma
Els ciutadans de Capçanes, al Priorat, durant la donació dels coixins solidaris i els diners recaptats per al Projecte Emma | ICS EBRE
Aguaita
23 de març del 2023
Actualitzat a les 12:17h
Ahir, ciutadans de Capçanes van fer una donació de 73coixinssolidaris per a les pacients de l’HospitalVergedelaCinta, també, van donar 1.000 al ProjecteEmma, per recolzar la investigaciócontraelcàncerdemama.

Esta iniciativa, anomenada “Apadrina un coixí del cor” va sorgir amb l’objectiu solidari d’oferir als malalts un element agradable per tal de fer més còmoda la recuperació a les pacients operades per càncer de mama. Els coixins pretenen alleugerir o, al menys, fer una mica mes portables els dolors conseqüents d’una intervenció d’este tipus.

Fins al moment, els ciutadans participants del poble del Priorat, han confeccionat un total de 550 coixins. Dos-cents de grans, els quals són els que s’han apadrinat i s’estan donants als i les pacients de l’HospitaldeReus i als i les de l’HospitaldeTortosaVergedelaCinta.
 

Coixins solidaris amb les pacients afectades per càncer de mama Foto: ICS EBRE



Els altres 350 es tracta de coixinets més petits, 200 dels quals s’han donat als padrins dels coixins terapèutics per agrair la seua aportació econòmica. Els 150 coixins restants s’han venut a baix preu per poder costejar el material necessari per fer-los.
 
Finalment, els voluntaris han donat un xec de 1000€, diners que s’han obtingut dels beneficis de la venta dels 100 coixinets restants. El xec s’ha donat al Projecte EMMA, que treballa per la investigació del Càncer de Mama a les Terres de l’Ebre. CarlosLópez, directormèdicdelprojecte, ha rebut la donació amb gran il·lusió i agraïment.