Josep Manuel Ramos tornarà a encapçalar la candidatura d'Esquerra Republicana a Rasquera

Una de les fites més importants de l'obra de govern de Ramos ha estat l'aprovació del POUM, pendent des de 2005

L'objectiu electoral és revalidar la victòria del 2019.
L'objectiu electoral és revalidar la victòria del 2019. | Cedida
Redacció
07 de març del 2023
Actualitzat el 22 de març a les 14:46h


Josep Manuel Ramos i Múrria liderarà de nou la candidatura d'Esquerra Republicana a Rasquera a les eleccions municipals del maig, amb l'objectiu de revalidar la victòria assolida l'any 2019, i per la qual ha dirigit l'alcaldia durant dos anys i mig. Amb una llista que mantindrà bona part del seu equip, Ramos vol donar continuïtat a alguns dels projectes iniciats esta legislatura així com donar impuls a d'altres que estant pendents d'execució.

Una de les fites més importants de l'obra de govern de Ramos ha estat l'aprovació del Pla d'Ordenació Urbana Municipal pendent des de l'any 2005 i que estava encallat des de l'anterior legislatura. Amb l'aprovació del Pla, Rasquera disposa de la principal eina de planificació i desenvolupament urbanístic actualitzada.

Un altre aspecte destacat que ha liderat Ramos des de l'alcaldia és la gestió forestal del municipi, convertint Rasquera en un poble referent, dels que més recursos i dotacions rep de la demarcació de Tarragona per a neteja de sotabosc i prevenció d'incendis. També en l'àmbit de la sostenibilitat, és rellevant l'estalvi energètic i econòmic municipal aconseguit gràcies la substitució a led de tot l'enllumenat públic.

A més, s'han executat obres llargament esperades, com la Travessia del carrer Ribera d'Ebre i la carretera de Cardó, així com la rehabilitació definitiva dels carrers Tortosa i Cementiri, aquesta principal via d'accés al poble; amb l'arranjament de voreres, clavegueram  i xarxa de distribució d'aigua.

En l'àmbit de l'atenció social ha valorat com un gran avenç la creació del menjador escolar. 

Esquerra Republicana ha estat al força política guanyadora a totes les convocatòries electorals que s'han celebrat a Rasquera els darrers quatre anys.  Josep Manuel Ramos, a més de dirigir l'alcaldia entre el mes de juny de 2019 i novembre de 2021, esta legislatura és conseller del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre, responsable de l'àrea d'Ensenyament.