El motorista mort a la C-12 a Roquetes és un home de 43 anys, veí de Tortosa

Setmana tràgica a les carreteres de les Terres de l'Ebre

Aguaita
07 de març del 2023
Actualitzat a la 13:15h
Punt quilomètric on s'ha produït l'accident mortal, a l'alçada de la fàbrica Padesa
Punt quilomètric on s'ha produït l'accident mortal, a l'alçada de la fàbrica Padesa | Google Maps
El Servei Català de Trànsit informa que este matí s’ha registrat un sinistre viari mortal a la C-12 a l’altura del punt quilomètric 16 a Roquetes (Baix Ebre) en sentit Nord, tot just al punt quilomètric de davant la fàbrica  de Padesa. Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís a les 08.15 h.

Per causes que encara s’estan investigant, hi ha hagut un accident amb una motocicleta implicada. A conseqüència de l’accident, el conductor i únic ocupant del vehicle de dues rodes ha mort. 

El motorista mort a la C-12 a Roquetes és un home, R.K., de 43 anys i veí de Tortosa. 

Arran de la incidència, s’han activat cinc patrulles dels Mossos d’Esquadra, una dotació dels Bombers de la Generalitat i dues unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).
Quant a l’afectació viària, s’ha tallat la via en tots dos sentits de la marxa.

El Servei Català de Trànsit recorda que el SIAVT (Servei d'Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit) es troba a disposició dels familiars i afectats per sinistres de trànsit els 365 dies de l’any per oferir-los un servei d'orientació i informació sobre els tràmits després del sinistre, conèixer els recursos existents, rebre informació sobre els drets que els reconeix la legislació vigent i el suport psicològic davant d’un sinistre de trànsit. S'hi pot contactar mitjançant el telèfon gratuït 900 100 268 i a través del web victimestransit.gencat.cat.