Prop de 1.000 persones gaudeixen de l’encesa de llums d’Alcanar i les Cases

L’acte va comptar amb importants novetats amb un espectacle de llums en directe i fins i tot neu que va encisar a tots els assistents

Encesa de llums de Nadal 2023 a Alcanar i les Cases
Encesa de llums de Nadal 2023 a Alcanar i les Cases | Ajuntament d'Alcanar
Aguaita
04 de gener del 2023
Actualitzat el 25 de març del 2024 a les 14:55h

Alcanar i lesCases ha donat la benvinguda al Nadal amb l’encesadellums que es va fer ahir a la tarda. Vora de 1.000persones van gaudir d’este acte únic i original que va comptar amb dos grans sorpreses, un espectacledellums i neu, que va encisar a tot el públic.

L’encesa també es va comptar amb l’actuació del professorat de l'EscolaMunicipaldeMúsica i el contacontes a càrrecd’AinaEsteller. D’altra banda, els xiquets i xiquetes de les escoles i llars d’infant van deixar els seus desitjos, perquè tal com marca la tradició, el SrNadal els puga recollir la nit del 24 de desembre.
 

La regidorad’AfersSocialsFamílies, MarSancho, ha agraït la col·laboració de totes les entitats i persones que van fer possible la celebració de l’encesa de les llums. Segons afegia “es tracta d’un acte molt emotiu, que sobretot els xiquetes i xiquetes esperen amb molta il·lusió, i cada any ens esforcem per crear noves sorpreses”.

En este sentit,destacava que “l’assistència de prop de 1.000 persones és una bona mostra de la gran expectació que desperta l’encesa de les llums, que afegit a la bona acollida de l’espectacle de llums en directe, així com la neu, ens anima a seguir treballant en aquesta mateixa línia”.

D’altra banda, la regidora ha assenyalat que la programació de Nadald’Alcanar i lesCases continuarà amb la inauguraciódelPessebre, 'Troba elteutió', 'La veritable història del PareNoel', la Revetlla de Capd'Any o la rebuda del patgeMikelí.

La solidaritat també formarà part de l’agenda amb la campanya de recollidadejoguines o la participació un any més als actes de LaMaratódeTV3, dedicada a la salut sexual i reproductiva.
 
Per finalitzar, Sancho convidava tots els veïns i visitants a participar de l’extensa programació que s’ha organitzat per gaudir d’uns dies carregats d’il·lusió i germanor al costat dels amic i familiars.
Arxivat a