Una cinquantena de parades, al 24è Mercat de Santa Llúcia d'Amposta

Se celebrarà el diumenge 18 de desembre, al carrer Major, la plaça de l’Ajuntament, carrer Nou i carrer Corsini, de 10 a 21 hores

El mercat de Santa Llúcia d'Amposta es celebrarà este diumenge 18 de Desembre
El mercat de Santa Llúcia d'Amposta es celebrarà este diumenge 18 de Desembre | Arxiu
Aguaita
13 de desembre del 2022
Actualitzat a les 18:55h
Una cinquantena de parades participaran, este diumenge 18 de desembre al XXIV MercatdeSantaLlúciad’Amposta. El Mercat estarà entre el carrer Major, la plaça de l’Ajuntament, el carrer Corsini i el carrer Nou. Les parades obriran portes a les 10 del matí i romandran obertes fins les 21h.

Com ja és habitual, a la plaça de l’Ajuntament s’instal·laran les parades de productes alimentaris i de proximitat, on es podran trobar torrons, mel, espècies o, entre altres, els dolços dels forns i pastisseries. Al carrer Major s’ubicaran els comerços locals, que vendran des de roba i complements a joguines, llibres o articles de decoració. Finalment, als carrers Corsini estaran les parades d’artesania, amb joguines de fusta, figures del pessebre, ceràmica o sabó natural. I al carrer Nou hi haurà diferents tallers.

A l’inici del carrer Major també hi haurà la Fira Social de Santa Llúcia, un espai destinat a les entitats i organitzacions que treballen en el suport de les persones més vulnerables, així com en la sensibilització, prevenció i lluita contra diferents malalties.

Durant la jornada, hi haurà animació musical, com una ballada de jotes al matí o la visita del Tió. A la tarda està previst que la batukada Associació Toco per tu, el Batec d’Amposta animi el mercat a partir de les 17.30h.

LescortinesdeSantaLlúcia

Presidint una de les entrades al mercat hi haurà "Les cortines de Santa Llúcia", que es realitzaran amb la col·laboració dels usuaris i usuàries de la Residència de Gent Gran, l’Associació de Familiars de Malalts Mentals de les Terres de l’Ebre (AFMMTE).