Més d'una trentena d'activitats per a totes les edats per celebrar el Nadal a Alcanar

Alcabàs! s'ha sumat, un any més, al programa d'activitat nadalenques, impulsant la segona edició del Concurs d'aparadors

Encesa de llums nadalenques a Alcanar
Encesa de llums nadalenques a Alcanar | Cedida
Aguaita.cat
13 de desembre del 2022
Actualitzat el 16 de novembre del 2023 a la 13:09h
La il·lusió torna a omplir els carrers d'Alcanar en un Nadal ja recuperat plenament després de dos hiverns pandèmics. És per això que l'Ajuntamentd'Alcanar ha preparat una programació que contempla activitats lúdiques i culturals per a públics de tots els gustos i de totes les edats, però especialment dedicades a reviure l'esperit nadalenc dels més menuts de la casa.

El tret de sortida de la programació es va donar amb l'encesa de llums, que va tenir lloc el cap de setmana passat. "Amb les llums, s'encén també l'esperit nadalenc a Alcanar que es concreta en una programació cultural i  dirigida a tots els públics", apunta JoanRoig, alcalded'Alcanar. Les activitats conclouran amb la, ja mítica, CavalcadadeReis.

Se celebraran actes tradicionals al municipi com el granpessebred'Alcanar, la FiradeSantaLlúcia, 'Trobaelteutió', 'LaveritablehistòriadelPareNoel', la Revetlla de Capd'Any o la rebudadelpatgeMikelí. A més, com cada any, la programació de Nadal adquireix un caràcter solidari, com la campanyaderecollida de joguines o els actes organitzats per recaptar fons per la MaratódeTV3, enguany dedicada a les malalties cardiovasculars. En este sentit, entre els actes de la programació es troba la caminada popular i diverses activitats esportives.

Alcabàs! s'ha sumat, un any més, al programa d'activitat nadalenques, impulsant la segona edició del 'Concursd'aparadors', que pretén animar a les persones a passejar pel municipi i gaudir de l'engalonament dels aparadors que prepararan els diferents establiments i, així, donar vida als carrers i dinamitzar el comerç local.

D'esta manera l'Ajuntament d'Alcanar pretén retornar l'esperit nadalenc al poble. "El Nadal és temps d'il·lusió per a compartir amb les persones estimades i també per a somniar i preparar projectes de futur", conclou el batle.