Preocupació a Roquetes per l'ERO als treballadors i el possible tancament de la piscina Aqua

L'equip de Govern intenta gestionar una solució al tancament mentre l'oposició mostra la seua solidaritat amb els treballadors i demanen que el municipi no es quede sense el servei de piscina i gimnàs

per Aguaita.cat, Roquetes | 19 de maig de 2021 a les 19:12 |
Instal.lacions esportives de l'Aqua Roquetes | S.A.
Aqua Roquetes( Igesport) empresa que gestiona les piscines cobertes de Roquetes ha presentat un ERO per acomiadar la plantilla de treballadors i tancar la piscina a partir del pròxim 15 de juny.
Grups polítics de l'oposició com Movem Roquetes reclamem que no es perda un servei que tants diners ha costat als ciutadans. I és que recordem que la piscina coberta va ser una de les grans lluites entre forces polítiques ara fa deu anys quan és van inaugurar.

  Junts per Roquetes i la Ravaleta lamenten que tot i l'ajuda aprovada al ple municipal de l'11 de maig per valor de 66.000 euros perquè Aqua Roquetes fes front a la pandèmia, està acabe en ERO i fent fora als seus treballadors. Demana a l'Ajuntament que intente trobar la millor solució per no que els roquetencs/es no es queden sense piscina al poble. Josep Codorniu, portaveu de Junts per Roquetes i per la Ravaleta ha declarat que " lamenta la situació dels treballadors i mostra la seua solidaritat" i mostra la mà estesa a l'equip de govern si lluita per mantenir-les " de la manera que sigue".

Per la seua banda l'equip de govern roquetenc de moment prefereix no fer declaracions, mentre negocia una sortida viable amb l'empresa. Una de les opcions seria municipalitzar el servei tal com demana gran part de l'oposició i no deixar a Roquetes sense cap de les dos piscines: la municipal d'estiu que va quedar en desús a l'obrir Aqua Roquetes on hi ha projectada una zona poliesportiva amb un pressupost d'execució de 400.000,00 € i  és perdi Ara, també, el servei que Aqua Roquetes ofereix a la població.

 

Participació