Els Mossos d'Esquadra intensificaran els controls als Ports i al Delta de l'Ebre

Els agents vigilaran, durant la Setmana Santa, que es compleixin les mesures sanitàries aplicades pel PROCICAT

Aguaita.cat
01 d'abril del 2021
Actualitzat a les 10:13h
Frame d'un vídeo publicat a les xarxes socials este cap de setmana, on es veu la platja del Trabucador plena de vehicles.
Frame d'un vídeo publicat a les xarxes socials este cap de setmana, on es veu la platja del Trabucador plena de vehicles. | Cedida
Els Mossos d'Esquadra activaran un dispositiu de seguretat a la zona dels Parcs Naturals dels Ports i del Delta de l'Ebre, durant els pròxims dies de Setmana Santa, amb la finalitat de garantir el compliment de les mesures de restriccions del PROCICAT. Des del dia 1 fins al 5 d'abril es controlaran els vehicles que accedeixen tant al massís dels ports per la pista forestal que dona accés a Caro i que transcorre pels termes municipals del Baix Ebre i de la Terra Alta com a la zona del Delta de l'Ebre per la zona de la platja del Trabucador.

Durant la Setmana Santa s'incrementa el turisme i l'ocupació de les segones residències, especialment a les zones de costa i de la muntanya. Este fet comporta un increment de la mobilitat i per este motiu, segons han explicat des dels Mossos, s'establiran més controls per garantir el compliment de les restriccions de mobilitat perimetral de Catalunya.

El passat cap de setmana es va detectar una gran afluència de vehicles per accedir als Ports i al Delta de l'Ebre coincidint amb el primer cap de setmana sense restriccions comarcals. Quatre conductors van ser denunciats per incomplir les restriccions.