Nou positiu a Alcanar, que en suma tres esta setmana

Els serveis mèdics s'està realitzant el rastreig dels contactes d'estos positius i també s'estan ordenant els aïllaments domiciliaris necessaris

Aparell per realitzar proves PCR.
Aparell per realitzar proves PCR. | Althaia
Redacció
22 de juliol del 2020
Actualitzat a les 18:32h
La Regió Sanitària de les Terres de l'Ebre ha comunicat a l'Ajuntament d'Alcanar un nou cas positiu PCR per Covid-19 al municipi, amb la qual cosa esta setmana hi ha tres nous positius confirmats a la població. Així ho ha fet públic l’Ajuntament canareu a partir de la informació que li ha traslladat Salut, punt sobre el que ha comentat que “l'Ajuntament d'Alcanar només publica les dades de positius després de rebre les informacions oficials i contrastades del departament de Salut a les Terres de l'Ebre.

Així mateix, també ha explicat el Consistori que el departament de Salut ha informat que des dels serveis mèdics s'està realitzant el rastreig dels contactes d'estos positius i també s'estan ordenant els aïllaments domiciliaris necessaris.

Axí mateix apunta que l'Ajuntament d'Alcanar i el Departament de Salut estan treballant en un circuit diferenciat a Alcanar per a realitzar les proves PCR. A partir d'ara, les proves es faran al CAP del municipi i ningú haurà de desplaçar-se a la Ràpita.