Un detingut a la Ràpita per dur 2 kg de cabdells de marihuana al cotxe

L'individu estava sent investigat per participar en la distribució de droga a menors d'edat

Droga trobada a l'interior del vehicle del detingut
Droga trobada a l'interior del vehicle del detingut | Cedida
Aguaita.cat
21 de maig del 2020
Actualitzat a les 12:44h
Agents de la Guàrdia Civil en col·laboració amb la Policia Local de Sant Carles de la Ràpita han detingut com a presumpte autor d'un delicte de tràfic de drogues el conductor d'un vehicle que transportava 2.000 grams de cabdells de marihuana.

Durant la realització d'un operatiu de verificació encaminat a l'acompliment de les restriccions marcades en l'estat d'alarma, els agents van interceptar un vehicle que havia aixecat sospites.

Després d'identificar el conductor i únic usuari, es va poder apreciar una forta olor a marihuana que emanava de l'interior del vehicle, de manera que es va procedir al registre. A la part posterior del cotxe es va localitzar una bossa d'esport amb 2.000 grams de cabdells de marihuana, així com estris i materials emprats per a la distribució del producte.

Per este motiu es va procedir a la detenció del conductor. Es dóna la circumstància que l'individu estava sent investigat per regentar un punt de venda de droga a la Ràpita, que havia generat una gran alarma social, ja que distribuïa substàncies estupefaents a menors d'edat.

El detingut, home de 40 anys de nacionalitat senegalesa amb antecedents policials pels mateixos fets, ha estat posat a disposició del jutjat en funcions de guàrdia d'Amposta.