Una colla de menors provoca nombroses destroces en una nit d’actes vandàlics a l’Ampolla

Vidres de fanals i aparadors trencats, llunes de vehicles, jardineres bolcades són alguns dels danys que van causar fins que va intervindre la Policia Local i els Mossos d'Esquadra

Redacció
11 de setembre del 2018
Actualitzat a la 13:46h
Algunes de les destroces ocasionades pel grup de joves, la matinada de dilluns.
Algunes de les destroces ocasionades pel grup de joves, la matinada de dilluns. | Cedida
Tres menors van acabar detinguts a la comissaria dels Mossos d’Esquadra de Tortosa la matinada de dilluns després que juntament amb altres companys –una desena en total- ocasionessen nombroses destroces a l’Ampolla en una nit que estaven dedicant a fer actes vandàlics. Segons ha informat la Policia Local, que va actuar per identificar i enxampar els joves amb la col·laboració dels Mossos, el grup duia almenys un martell dels que s’usen per seguretat en vehicles com trens i autobuses, amb el qual es van ajudar per trencar vidres de dos establiments immobiliaris del poble, llums de fanals i llunes de mitja dotzena de vehicles –incloent la furgoneta de la brigada municipal-. A més, van fer volcar alguna jardinera i també van llençar dins la piscina material del recinte, com ara hamaques i para-sols.

Quatre dotacions dels Mossos d’Esquadra van acudir per localitzar la colla la mateixa nit i juntament amb els agents de la Policia Local van aconseguir enxampar i identificar tres menors, que van ser traslladats detinguts a la comissaria, segons la Policia Local. La resta de joves, procedents de Cambrils, van aconseguir fugir.