Apareix una pintada nazi al monument en memòria de les víctimes dels camps d'extermini de Vinaròs

Les càmeres que hi ha al cementiri municipal, on està ubicat el memorial, permetran identificar el sospitós

Memorial en reconeixement a les víctimes que van morir als camps d'extermini, ubicat al cementiri municipal de Vinaròs, amb una pintada nazi.
Memorial en reconeixement a les víctimes que van morir als camps d'extermini, ubicat al cementiri municipal de Vinaròs, amb una pintada nazi. | Ajuntament de Vinaròs
ACN
28 de març del 2018
Actualitzat a les 20:36h
L'Ajuntament de Vinaròs (Baix Maestrat) ha denunciat a la policia l'aparició el passat dissabte d'una pintada amb l'esvàstica al monument en reconeixement a les víctimes que van morir als camps d'extermini, ubicat al cementiri municipal.

Segons ha informat el consistori, la col·locació de càmeres al cementiri ha permès veure com es va produir este acte vandàlic i permetrà avançar en la identificació i localització del sospitós per part de la policia. L'ajuntament ha informat que mentre avancen les indagacions policials treballa en netejar la pintada. En este sentit, el regidor d'Obres i Serveis, Guillem Alsina, ha garantit que el monument estarà a punt per dur a terme l'acte d'homenatge a les víctimes que cada any es realitza a principis de maig.

"Lamentem profundament el que ha passat i esperem que alguna cosa així no torne a succeir. Per la nostra banda estem prenent totes les mesures per evitar-ho. Demanem a la població civisme i respecte pels difunts que tant van patir als camps d'extermini nazi i pels seus familiars ", ha conclòs Alsina.