Jordi Morales - Articles d'opinió

Politòleg i estudiant de Dret d'Amposta.

26/04/2019
«Mentrestant i fins al 28A, la prioritat- catalana i espanyola- ha de ser aturar el feixisme. Si no ho aconseguim, tant les classes populars com els col·lectius minoritaris (no només nacionals, sinó també sexuals, ètnics, religiosos...) tindrem un greu problema»
28/09/2017
«I no, no es tracta de crear màrtirs com sembla ara que es pretén amb alguns alcaldes que, en algun cas com Ferran Bel represaliats alhora que repressors, l’únic que estan fent és complir amb aquell mandat democràtic pel qual foren elegits».
11/07/2017
«El festival celebra enguany la seua tercera edició i mos apropa al territori una proposta musical quasi inèdita fins al moment. Però el Formes, no és només música. Entre moltes altres coses, és gaudir de l’entorn que ofereix la zona del castell d’Amposta, és convivència entre músics i públic,...»
10/05/2016
«Què hi ha més insòlit i vergonyós que atribuir caràcter democràtic a una consulta que pot permetre la conservació d’un monument construït en homenatge a colpistes i dictadors?»
06/08/2015
«Perquè, parlant clar i demanant-te disculpes si no ho he sabut llegir, quina és la vostra posició respecte l’exercici del dret d’autodeterminació del poble de Catalunya?»
22/05/2015
«Tard o d’hora, davant les institucions o davant l’opinió pública, haurà de donar unes respostes que fins al moment no ha donat. No tenim pressa.»
30/07/2014
«L’administració local, malgrat ser la més propera a la ciutadania i disposar de recursos limitats per afrontar creixents necessitats, no ha estat una excepció en esta tendència de la classe política d’utilitzar de forma fraudulenta la seua posició d’especial responsabilitat en benefici propi i en contra de l’interès general del conjunt de la societat»
19/12/2013
«Qui sap si envalentits pels resultats que pronostiquen les enquestes, ERC ha ocupat el lloc de pinça que ha deixat un PSC desorientat en el procés i abocat a una representació parlamentària residual. De la sociovergència, a la esquerrovergència».
24/10/2013
«Un dels arguments que va esgrimir l’alcalde per mantenir el monument franquista va ser el fet que els anteriors governs d’altres colors polítics tampoc no el van treure»
Pàgina 1 de 1