Eva Campomar
Cap comentari
12/02/2019
«Per a mi la base de tot plegat aprendre a respectar, amb llibertat i límits necessaris per poder conviure en una mini-societat (grup-classe), reflex de la comunitat que l'envolta.»
Anton Monner
4 comentaris
11/02/2019
«A cada intent renovador, la dreta, pura i dura, emparada per intel·lectuals, periodistes, l’església espanyola i, inclús, per alguns polítics d’esquerres, sempre s’ha rebel·lat. »
Oriol Fuster Cabrera
Cap comentari
08/02/2019
«Conscients que tenen un grapat de privilegis pel fet d’haver estat socialitzats en masculí i cis (heterosexuals) en societat patriarcal xarren, mig rient, mig nerviosos i patint prou»
Anton Monner
6 comentaris
07/02/2019
«Tot preparat per celebrar la farsa del macrojudici on les sentències semblen ja tenir-les escrites. Per aquest fet, no permeten l’assistència d’observadors ni testimonis internacionals»
Àlex de la Guia
Cap comentari
05/02/2019
«Aquest nou atac a la Ribera d'Ebre no és una lluita de poble o comarca, és una lluita en defensa de les Terres de l'Ebre i les comarques properes. És una lluita per defensar una de les reserves de la biosfera de Catalunya»
Anton Monner
3 comentaris
31/01/2019
«Sense unitat la victòria és més difícil. Per existir unitat, però, ha d’haver un director ferm, reconegut gairebé per unanimitat, sigui per la força o pel convenciment»
Irene Negre
Cap comentari
28/01/2019
«Trist és que la humanitat ens bolquem en històries sensacionalistes, en tots els respectes per Julen i la immensa tristesa del seu cas, i ens oblidem que tenim molts d'altres problemes amb nens a tot el món»
Josep Franch
Cap comentari
25/01/2019
«És molt fàcil caure en la temptació de substituir l'activitat esportiva diària, per activitats menys saludables com ara estar enganxat hores i hores a les xarxes socials»
Anton Monner
9 comentaris
23/01/2019
«Però en democràcia, l’ús de la força hipotèticament no es pot emprar. I és llavors quan, amb motiu o sense, un Estat impotent, carregat de poder però mancat de raó, ha d’emprar la policia i la justícia per combatre allò que no els agrada»
Assumpta Arasa
2 comentaris
21/01/2019
«Haig de reconèixer, amb un cert desconcert, que encara ara em sorprèn de veure com hi ha trastorns que pateixen el biaix de gènere, és a dir, que les xiquetes o les dones que els pateixen no són diagnosticades o són mal diagnosticades»
Toni Royo i Santi Valldepérez
Cap comentari
19/01/2019
«Contactarem els diferents municipis de l’Ebre per proposar-los projeccions i també estem oberts a projeccions impulsades per associacions i col·lectius.»
Eva Campomar
Cap comentari
16/01/2019
«Emmirallant-nos amb la natura aprenem d'ella i perquè això succeeixi l´hem de tenir ben a prop, poder olorar-la, tocar-la, escoltar-la, respirar-la. Vivim emmordassades a una tecnologia que ens roba temps, ens roba espai i ens manté més connectades a la xarxa que a la vida real»
Anton Monner
6 comentaris
10/01/2019
«Com més emboliquen la troca, millor poden fonamentar la discòrdia a base de mentides. Per aquesta manera d’obrar, els més extremistes de la dreta catalana, s’han integrat a C's»
Pep Simó
6 comentaris
09/01/2019
“Els homes som els culpables i hem de dir prou, la situació és insostenible i tots en som responsables.”
Àlex de la Guia
3 comentaris
07/01/2019
«No podem permetre que la mediocritat política que encara segueix viva a la Ribera d'Ebre faci mal, de nou, a tot un territori i al futur d'una comarca. Sí aquest és el futur post-nuclear que alguns volen per la nostra comarca vol dir que no han entès res»
Anton Monner
7 comentaris
28/12/2018
«Espanya pot violentar, amenaçar o canviar noms d’aeroports o condemnar l’afusellament del president Companys, sense anul·lar el judici. Poden maquillar, però encara no s’han adonat que movent accions epidèrmiques, la gent encara se’ls allunya més»
Col·lectiu Tots Som Poble
3 comentaris
24/12/2018
«La tradició no ha de justificar-ho tot. Hem de mantenir la tradició de tot allò que ens fa avançar en el coneixement i en la justícia.»
Eva Campomar
Cap comentari
21/12/2018
«Només ens queda ser crítiques amb el màrqueting de gènere, amb la publicitat enganyosa, i amb la violència gratuïta. Aquest Nadal moltes caixes arribaran plenes d'amor i temps, de respecte, de necessària crítica i reflexió»
Anton Monner
6 comentaris
19/12/2018
«Els catalans no fórem espanyols fins incorporar-nos per les armes el 1714, i haguérem encara d’esperar vuitanta anys per comerciar a Amèrica»
Assumpta Arasa
1 comentari
17/12/2018
«Agafeu-vos bé, estem a punt de tornar a jugar al xic, xica, blau, rosa, Superman, cuidadora de bebès. Qualsevol altra cosa és impensable, prepareu les cartes als Reis malgrat que sigueu republicanes»
Anton Monner
6 comentaris
10/12/2018
«Els presos polítics i, sobretot la vaga de fam, canviarà la fesomia d’Espanya davant el món. Les vares de mesurar de la justícia espanyola, de diferent magnitud, segons desitgen uns polítics que la manipulen des del TC, els ho farà perdre tot i no trigarà gaire»
Oriol Fuster Cabrera
Cap comentari
07/12/2018
«El record d'infància és ton espai de batalla. Ton prisma ideològic. T'única forma d'entendre el món»
Irene Negre
Cap comentari
04/12/2018
«Quan t'adones que la majoria dels estudiants de carrera o molts dels teus veïns han hagut de quedar-se a la ciutat on han estudiat per tenir una feina ben pagada o que fins i tot han hagut de marxar a l'estranger, t'adones que estem deixant perdre un gran actiu per al nostre territori»
Àlex de la Guia
1 comentari
03/12/2018
«És cert que el cotxe elèctric no genera emissions de CO2 directament, però sí que en genera l'electricitat amb què s'alimenta. Aquesta mesura no reduirà el suficient el CO2 mentre hi hagi centrals tèrmiques que generin electricitat cremant combustibles fòssils»
Anton Monner
1 comentari
29/11/2018
«Així, doncs, resulta que Sánchez s’ha trobat amb un ministre que provoca discòrdia dins i fora d’Espanya, quan el president necessita pau, tranquil·litat i diàleg per aguantar la cadira»
Josep Franch
1 comentari
26/11/2018
«Cap interès personal, econòmic o polític pot posar en risc aquest valor tan preuat i necessari què tenim»
Anton Monner
2 comentaris
23/11/2018
«L’actual líder del PP català, personatge que aparentment no disposa de grans dots com a polític, ha de cridar l’atenció menystenint a “los separatistas radicales” per tenir contents a la poca gent que li queda al seu partit. Per això denuncia que li han pintat i punxat les rodes del cotxe»
Eva Campomar
Cap comentari
22/11/2018
«L’escola ha de ser un espai habitable de convivència i intercanvi relacional entre totes les persones que l'habiten, adultes i infants i amb la porta oberta a l'entorn, a la comunitat»
Assumpta Arasa
Cap comentari
19/11/2018
«Deixar entrar l’altra persona en la nostra vida, ja és enamorar-nos. Perquè si sóc capaç d’escoltar a l’altra, sense un judici preconcebut i sense una comparació amb qui i què sóc jo, ja li dono el seu espai»
Anton Monner
1 comentari
16/11/2018
«Ha d’existir un complot entre aquells que guanyen molts diners, amb grans negocis i beneficis, i aquells que controlen els moviments de capitals i una part del poder judicial»
Pàgina 1 de 8