Anton Monner
Cap comentari
15/08/2018
«Per què avions a Estònia? Per què submarins que s’enfonsen? Centenars de milions d’euros llançats per la finestra que no tenen altre objecte que matar, com els míssils que es venen a l’Aràbia Saudita, a canvi de comissions cobrades per sinistres personatges»
Anton Monner
Cap comentari
03/08/2018
«Uns i altres no tenen altre remei d’entendre’s però existeixen tres temes de difícil solució; el presos polítics, l’1-O i el 27-O. Tres patates calentes provocades pel govern de Rajoy que o s’arreglen o poden destruir Espanya i la Unió Europea»
Anton Monner
Cap comentari
27/07/2018
«No s’adonen que Espanya està a punt de desintegrar-se pels problemes interns que els afecten pel seu mal govern i per no haver acceptat durant set anys seguits cap mena de diàleg amb els representants de Catalunya»
Manel Masià
5 comentaris
15/07/2018
«Que no tornin a passar casos com el d'EUSES, que per les males gestions de l'actual govern de la nostra ciutat, van estar a punt de perdre»
Anton Monner
Cap comentari
12/07/2018
«De diferent manera tracten als seus com a l’esposa de Bàrcenas o a Urdangarin, entre altres. Les vares de mesurar, en aquest Estat, son diferents segons els temes que s’han de resoldre»
Manel Masià
Cap comentari
29/06/2018
«Retenir talent en el present és construir el nostre futur. I sabeu què? El talent crida talent»
Maria Jesús Viña i Ariño
Cap comentari
28/06/2018
«Amb la voluntat que Tortosa esdevinga una ciutat lliure d’LGTBIfòbia, hem confeccionat un Pla efectiu amb la participació directa de la ciutadania, així com dels agents polítics i socials que la integren»
Anton Monner
Cap comentari
25/06/2018
«Normalment els fills no primogènits, crescuts econòmicament només pel seu propi esforç i per la voluntat de superació, sempre avançaven més des del comerç, la indústria, la menestralia o el negoci que els germans hereus, propietaris de la terra i els béns familiars. Vet aquí, doncs, com la nostra idea de república la portem dins nostre, millor que la monarquia»
Anton Monner
1 comentari
11/06/2018
«Malintencionat perquè renega de la seva terra, de la seva llengua i no se n’amaga, defensant postures espanyolistes més pròpies de l’imperialisme del segle XIX»
Dayana Santiago
1 comentari
06/06/2018
«I si parlo en passat és perquè, desgraciadament, Ràdio Delta, la nostra emissora municipal, ha mort per privatització i així, amb molta pena per tot l'esforç realitzat per molta gent i perquè els xiquets i xiquetes que vindran ja no ho podran viure, us anuncio la seua defunció»
Manel Masià
7 comentaris
29/05/2018
«Hem de pensar en gran, o en molt gran, i no unir-nos només quan sentim que el territori està en perill o ens sentim atacats, sinó ser proactius i guanyar-nos el nostre futur. Multiplicar esforços per ser més grans»
Meritxell Roigé
2 comentaris
25/05/2018
«Quan passejo per la vora del nostre riu i veig com està el passeig, el nou pont de l'Estat, la via verda amb l'antic pont del Ferrocarril, i veig com els ciutadans gaudeixen d'estos espais, sento que puc i vull seguir transformant Tortosa»
Anton Monner
Cap comentari
25/05/2018
«El president Torra no pretén desafiar. Vol dialogar des de baix, parlar de tot i cercar solucions. I això no és desafiar; això se’n diu dir les coses pel seu nom»
Manel Masià
11 comentaris
18/05/2018
«Hem d'amarar l'Ajuntament d'autenticitat, res de postureig, res de "ho estem estudiant", res d'Assemblees Participatives carregades de mítings, res de prometre i no complir, res d'amenaçar o senyalar,...»
Anton Monner
Cap comentari
17/05/2018
«I el president Torra s’asseurà a la taula de Rajoy i es negociarà àmpliament. Rajoy no s’hi pot negar malgrat les pressions de Cs, del PSOE, la premsa, els poder fàctics i la corona. Sóc optimista malgrat que auguro dificultats»
Anton Monner
Cap comentari
09/05/2018
«L’egocentrisme supera qualsevol altra consideració quan en el món de la política hauria d’imperar, el servei, la discreció, la predisposició i, sobretot, la honradesa. Quan el poder arriba tan alt és quan la lleugeresa de les actituds de la seva gent els porta a l’autodestrucció»
Oscar Ologaray
Cap comentari
08/05/2018
«Felicitem-nos tots plegats per aquest altruisme, tot recordant, que hi haurà moltes més ocasions on haurem de demostrar la nostra solidaritat»
Dayana Santiago
Cap comentari
02/05/2018
«Una decepció darrere l'altra en veure que molts representants es prenen la política municipal com un dia a dia sense més importància, tenint en compte que part de la gent els ha votat i ha dipositat la confiança en ells»
Anton Monner
Cap comentari
27/04/2018
«Les seves anàlisis els han portat on ara son: acusen Europa, els volen convèncer de la seva veritat i poc a poc se’ls va desmuntant la seva estratègia»
Anton Monner
Cap comentari
11/04/2018
«Ara Catalunya bull. Bull al carrer, als bars, a l’interior de les llars, a la feina... hi haurà qui no pensi el mateix, és clar, però la immobilitat, el passotisme i el menyspreu crea la reacció progressiva que només es pot arreglar si s’estableix un diàleg»
Anton Monner
1 comentari
29/03/2018
«El president no és gens tonto malgrat que la premsa madrilenya el tracte com a tal i, en cada moment, sap els passos que ha de donar»
Anton Monner
Cap comentari
20/03/2018
«Els qui es van erigir com a dirigents de la Generalitat, van convocar eleccions i les van perdre, estan atrapats a la ratera que ells mateixos van entrampar»
Júlia Urgell Gironés
4 comentaris
15/03/2018
«No demanar la dimissió de Salvadó vol dir tolerar estes paraules, menystenir el discurs feminista i no fer net»
Arnau Urgell i Vidal
4 comentaris
14/03/2018
«Els guàrdies civils imputats estan ben tranquils. Saben que l'Estat els protegirà fins a les últimes conseqüències»
Paco Lavega
Cap comentari
12/02/2018
«Ningú no ha de dir a un pagès si pot o no pot vendre la terra de la qual ha sigut propietari tota la vida»
Anton Monner
Cap comentari
30/01/2018
«Com més anem més gran fan la persona de Puigdemont! Estic convençut que d'aquí unes setmanes, si les seues negatives continuen pel mateix camí, no permetent dialogar o arreglar la greu situació, cada dia ens aboquen més al precipici».
Anton Monner
Cap comentari
23/01/2018
«Milers i milers de militants, tots cofois en altres temps d’en Rajoy, avui ja en dubten. Observen com ells perden força política quan els seus equivalents la guanyen»
Dayana Santiago
1 comentari
17/01/2018
«Em sembla indignant que l'alcalde i d'un partit independentista, sigui capaç de menysprear el treball de milers de persones de tot Catalunya i parts d'Europa que reivindiquen la llibertat dels presos polítics penjant llaços grocs.»
Jaume Borja
1 comentari
11/01/2018
«Els xiquets de dos anys no poden anar al cine. Millor dit, els pares amb nens de dos anys que no troben cangur, si us plau, que es queden a casa»
Josep-Lluís Carod-Rovira
2 comentaris
06/12/2017
«Reservà tota la seva energia vital per a la música, per a la interpretació musical amb una dramatúrgia única, provocadora, lliure»
Pàgina 1 de 6