Anton Monner
Cap comentari
22/10/2018
«I vet aquí els polítics mentiders i mediocres que ens manen. Per mantenir el poder, moguts pel darrera per uns pocs que són els autèntics senyors del comandament, es maltracten públicament»
Manel Alves
Cap comentari
22/10/2018
«Aquí fora ha estat un any molt dur i molt difícil d'entendre perquè res del que ens van prometre els partits ho han complert. Ni República, ni Govern legítim, ni el retorn del President Puigdemont...»
Jordi Cuixart
Cap comentari
20/10/2018
«L’any 2000, alçant-nos en aquell “no passaran” per l’aigua vam omplir-nos de coratge. Vam saber que ens teníem els uns als altres, vinguéssim d’on vinguéssim, i vam aprendre a perseverar»
Mario Pons
Cap comentari
19/10/2018
«Este estiu vaig assaborir, mastegar i pair el llibre del Joan Todó (company de generació) ‘Guia Sentimental del Delta de l’Ebre’. El recomano: Sorprenent llibre amb gustos i disgustos que conec»
Eva Campomar
Cap comentari
17/10/2018
«El pati és l'espai públic de l'escola i només es trepitja mitja hora al dia. Alguna cosa no em quadra. O preferim que els infants aprenguin a viure entre quatre parets, plens de continguts abstractes que no els fan emocionar i amb un grapat de incoherències que es repeteixen dia darrera dia?»
Irene Negre
Cap comentari
16/10/2018
«Què heu fet que no hàgim fet milers de nosaltres? Com és que sou allí dins esperant una farsa de judici? Per què acceptem que es digui que la sentència ja està escrita? Només hauríem d’acceptar anul·lació o absolució»
Assumpta Arasa
Cap comentari
14/10/2018
«Alço la veu altre cop, com en temps de transvasaments i altres agressions al territori, per continuar amb les marxes per la dignitat que vam aprendre a fer en la lluita pel riu a les Terres de l’Ebre, contra la MAT a Girona, el quart cinturó al Vallès i un llarg etcètera»
Oriol Junqueras i Raül Romeva
2 comentaris
10/10/2018
«La tasca de la PDE ens sembla admirable. Podríem dir que ha estat la precursora del moviment independentista pel que fa a l’estil de mobilització i lluita»
Anton Monner
Cap comentari
10/10/2018
«Saben que enganyen i cínicament se’n riuen de nosaltres, perquè sense l’economia productiva catalana mai no podrien pagar l’endeutament creixent que deuen»
Àlex de la Guia
Cap comentari
02/10/2018
«Gràcies al moviment en defensa de l'Ebre i la PDE vam recuperar la identitat i l'orgull ebrenc; no només vam agafar el nom que ens va ficar Arbó, també vam recuperar el gentilici que l'Artur Bladé ens va regalar ‘ebrenc/a’»
Xavier Faura
Cap comentari
27/09/2018
«Jo i alguns dels altres síndics vam decidir demandar l’Estat espanyol davant del Tribunal Europeu de Drets Humans. I ara la meva demanda i la de gairebé tots els que la van presentar s’ha admès a tràmit!»
Manel Masià
Cap comentari
27/09/2018
«Però que s'ha fet durant 3 anys? Tapar. Tapar que no s'ha fet una bona gestió. Tapar que no hi havia un projecte de ciutat. Tapar que no s'estava preparat per governar la ciutat.»
Anton Monner
Cap comentari
24/09/2018
«I aquest escenari d’uns que s’enriqueixen espectacularment quan cada cop hi han més pobres i la classe mitjana perd poder adquisitiu, veiem espectacles com el de l’expresident Aznar»
Núria Reverter
2 comentaris
21/09/2018
Carta en nom de l'ANC Terres de l'Ebre i ANC la Ràpita | «Com a cara visible de l’Estat a les nostres Terres ens plauria convidar-lo a l’acte de germanor ciutadana que organitzarem el diumenge 30 de setembre a la Ràpita coincidint amb la vigília de l’1-0»
Carme Forcadell
1 comentari
21/09/2018
«La lluita per l’Ebre va ser la prova que tot és possible si la voluntat és forta i la lluita noble.»
Anton Monner
Cap comentari
17/09/2018
«Espanya segueix pel camí habitual. A la universitat Rey Juan Carlos, regalen títols universitaris a segons qui, però no als estudiants de famílies humils. Casado haurà de dimitir com la ministra Montón, si apliquen les mateixes coordenades. La corrupció prossegueix i no s’investiga quan el corrupte és “inviolable”»
Ana Maria Jornet Huguet
1 comentari
07/09/2018
Carta oberta a la Sra Meritxell Roigé i Pedrola, alcaldessa de Tortosa
Oriol Junqueras i Raül Romeva
2 comentaris
05/09/2018
«No va voler que renunciéssim a la democràcia. I per això tenen engarjolada una dona valenta i compromesa a qui no ens hem de cansar de reivindicar cada dia»
Anton Monner
Cap comentari
29/08/2018
«El Cs copia els vells manuals dictatorials de la força, usant-la contra els moviments progressistes, com a provocació. A Espanya l’insult a Catalunya dóna rèdits electorals.»
Anton Monner
1 comentari
15/08/2018
«Per què avions a Estònia? Per què submarins que s’enfonsen? Centenars de milions d’euros llançats per la finestra que no tenen altre objecte que matar, com els míssils que es venen a l’Aràbia Saudita, a canvi de comissions cobrades per sinistres personatges»
Anton Monner
Cap comentari
03/08/2018
«Uns i altres no tenen altre remei d’entendre’s però existeixen tres temes de difícil solució; el presos polítics, l’1-O i el 27-O. Tres patates calentes provocades pel govern de Rajoy que o s’arreglen o poden destruir Espanya i la Unió Europea»
Anton Monner
Cap comentari
27/07/2018
«No s’adonen que Espanya està a punt de desintegrar-se pels problemes interns que els afecten pel seu mal govern i per no haver acceptat durant set anys seguits cap mena de diàleg amb els representants de Catalunya»
Manel Masià
5 comentaris
15/07/2018
«Que no tornin a passar casos com el d'EUSES, que per les males gestions de l'actual govern de la nostra ciutat, van estar a punt de perdre»
Anton Monner
Cap comentari
12/07/2018
«De diferent manera tracten als seus com a l’esposa de Bàrcenas o a Urdangarin, entre altres. Les vares de mesurar, en aquest Estat, son diferents segons els temes que s’han de resoldre»
Manel Masià
Cap comentari
29/06/2018
«Retenir talent en el present és construir el nostre futur. I sabeu què? El talent crida talent»
Maria Jesús Viña i Ariño
Cap comentari
28/06/2018
«Amb la voluntat que Tortosa esdevinga una ciutat lliure d’LGTBIfòbia, hem confeccionat un Pla efectiu amb la participació directa de la ciutadania, així com dels agents polítics i socials que la integren»
Anton Monner
Cap comentari
25/06/2018
«Normalment els fills no primogènits, crescuts econòmicament només pel seu propi esforç i per la voluntat de superació, sempre avançaven més des del comerç, la indústria, la menestralia o el negoci que els germans hereus, propietaris de la terra i els béns familiars. Vet aquí, doncs, com la nostra idea de república la portem dins nostre, millor que la monarquia»
Anton Monner
1 comentari
11/06/2018
«Malintencionat perquè renega de la seva terra, de la seva llengua i no se n’amaga, defensant postures espanyolistes més pròpies de l’imperialisme del segle XIX»
Dayana Santiago
1 comentari
06/06/2018
«I si parlo en passat és perquè, desgraciadament, Ràdio Delta, la nostra emissora municipal, ha mort per privatització i així, amb molta pena per tot l'esforç realitzat per molta gent i perquè els xiquets i xiquetes que vindran ja no ho podran viure, us anuncio la seua defunció»
Manel Masià
7 comentaris
29/05/2018
«Hem de pensar en gran, o en molt gran, i no unir-nos només quan sentim que el territori està en perill o ens sentim atacats, sinó ser proactius i guanyar-nos el nostre futur. Multiplicar esforços per ser més grans»
Pàgina 1 de 7