Manel Masià
1 comentari
18/05/2018
«Hem d'amarar l'Ajuntament d'autenticitat, res de postureig, res de "ho estem estudiant", res d'Assemblees Participatives carregades de mítings, res de prometre i no complir, res d'amenaçar o senyalar,...»
Anton Monner
Cap comentari
17/05/2018
«I el president Torra s’asseurà a la taula de Rajoy i es negociarà àmpliament. Rajoy no s’hi pot negar malgrat les pressions de Cs, del PSOE, la premsa, els poder fàctics i la corona. Sóc optimista malgrat que auguro dificultats»
Anton Monner
Cap comentari
09/05/2018
«L’egocentrisme supera qualsevol altra consideració quan en el món de la política hauria d’imperar, el servei, la discreció, la predisposició i, sobretot, la honradesa. Quan el poder arriba tan alt és quan la lleugeresa de les actituds de la seva gent els porta a l’autodestrucció»
Oscar Ologaray
Cap comentari
08/05/2018
«Felicitem-nos tots plegats per aquest altruisme, tot recordant, que hi haurà moltes més ocasions on haurem de demostrar la nostra solidaritat»
Dayana Santiago
Cap comentari
02/05/2018
«Una decepció darrere l'altra en veure que molts representants es prenen la política municipal com un dia a dia sense més importància, tenint en compte que part de la gent els ha votat i ha dipositat la confiança en ells»
Anton Monner
Cap comentari
27/04/2018
«Les seves anàlisis els han portat on ara son: acusen Europa, els volen convèncer de la seva veritat i poc a poc se’ls va desmuntant la seva estratègia»
Anton Monner
Cap comentari
11/04/2018
«Ara Catalunya bull. Bull al carrer, als bars, a l’interior de les llars, a la feina... hi haurà qui no pensi el mateix, és clar, però la immobilitat, el passotisme i el menyspreu crea la reacció progressiva que només es pot arreglar si s’estableix un diàleg»
Anton Monner
1 comentari
29/03/2018
«El president no és gens tonto malgrat que la premsa madrilenya el tracte com a tal i, en cada moment, sap els passos que ha de donar»
Anton Monner
Cap comentari
20/03/2018
«Els qui es van erigir com a dirigents de la Generalitat, van convocar eleccions i les van perdre, estan atrapats a la ratera que ells mateixos van entrampar»
Júlia Urgell Gironés
4 comentaris
15/03/2018
«No demanar la dimissió de Salvadó vol dir tolerar estes paraules, menystenir el discurs feminista i no fer net»
Arnau Urgell i Vidal
4 comentaris
14/03/2018
«Els guàrdies civils imputats estan ben tranquils. Saben que l'Estat els protegirà fins a les últimes conseqüències»
Paco Lavega
Cap comentari
12/02/2018
«Ningú no ha de dir a un pagès si pot o no pot vendre la terra de la qual ha sigut propietari tota la vida»
Anton Monner
Cap comentari
30/01/2018
«Com més anem més gran fan la persona de Puigdemont! Estic convençut que d'aquí unes setmanes, si les seues negatives continuen pel mateix camí, no permetent dialogar o arreglar la greu situació, cada dia ens aboquen més al precipici».
Anton Monner
Cap comentari
23/01/2018
«Milers i milers de militants, tots cofois en altres temps d’en Rajoy, avui ja en dubten. Observen com ells perden força política quan els seus equivalents la guanyen»
Dayana Santiago
1 comentari
17/01/2018
«Em sembla indignant que l'alcalde i d'un partit independentista, sigui capaç de menysprear el treball de milers de persones de tot Catalunya i parts d'Europa que reivindiquen la llibertat dels presos polítics penjant llaços grocs.»
Jaume Borja
1 comentari
11/01/2018
«Els xiquets de dos anys no poden anar al cine. Millor dit, els pares amb nens de dos anys que no troben cangur, si us plau, que es queden a casa»
Josep-Lluís Carod-Rovira
2 comentaris
06/12/2017
«Reservà tota la seva energia vital per a la música, per a la interpretació musical amb una dramatúrgia única, provocadora, lliure»
Dayana Santiago
Cap comentari
22/11/2017
«No es tracta simplement de consultar determinades decisions a la ciutadania sinó de la participació activa en les decisions del nostre municipi»
Ferran Rodríguez Masià
3 comentaris
06/10/2017
«Ells no venien a impedir el Referèndum. Venien a castigar un poble. Però amics, no sabien res del poble on venien. No sabien que si alguna cosa ens caracteritza a l’Ebre és la nostra experiència i constància en defensar allò que és nostre»
Núria Reverter
2 comentaris
06/10/2017
«El poble català i rapitenc ens hem legitimat a no pertànyer ni de manera simbòlica ni de manera funcional a aquest Estat que està en contra de nosaltres»
Georgina Matamoros Sérvulo
2 comentaris
04/10/2017
Carta d'una veïna de la Ràpita, que ha viscut a Augsburg, als mitjans de comunicació alemanys | «Avui els hi demano ajuda, com a veïna, ciutadana europea, però sobretot, com a persona.»
Jordi Morales
1 comentari
28/09/2017
«I no, no es tracta de crear màrtirs com sembla ara que es pretén amb alguns alcaldes que, en algun cas com Ferran Bel represaliats alhora que repressors, l’únic que estan fent és complir amb aquell mandat democràtic pel qual foren elegits».
Jordi Morales
Cap comentari
11/07/2017
«El festival celebra enguany la seua tercera edició i mos apropa al territori una proposta musical quasi inèdita fins al moment. Però el Formes, no és només música. Entre moltes altres coses, és gaudir de l’entorn que ofereix la zona del castell d’Amposta, és convivència entre músics i públic,...»
Marc Ferreres
3 comentaris
28/06/2017
El 8 de juliol de 2005 es va celebrar oficialment el primer Dia de l’Orgull a les Terres de l’Ebre, els seus impulsors van ser els membres de l'organització juvenil 'L'Armari'. Com va nàixer aquell primer moviment?
Dayana Santiago
Cap comentari
08/06/2017
«L'objectiu principal del document que vam presentar és promoure la llibertat sexual i el respecte de totes les persones que puguin gaudir de les festes majors»
Carme Abril
6 comentaris
05/06/2017
«Fa unes setmanes moltes exalumnes, entre molts d’altres, celebràvem la decisió del claustre de l’institut Joaquín Bau de canviar el nom a l’institut.»
Assumpta Arasa
Cap comentari
24/05/2017
«Cada cop em trobo amb mes adolescents que mostren tot tipus de problemes: anorèxia nerviosa, bulímia, vigorèxia, idees suïcides, autolesions i un llarg etc.»
Mercè Corretja
Cap comentari
11/05/2017
«A Catalunya no volem aquest model de contractació pública que, d’una banda, no garanteix que els estudis estiguin ben fonamentats tècnicament i econòmicament però, en canvi, sí que assegura els beneficis de les concessionàries a costa de tots»
Joan Alginet
Cap comentari
25/01/2017
Tenim l’instrument, que és el Grup d’Acció Local Terres de l’Ebre. Tenim els recursos, 3,6M€. Tenim la il·lusió i les ganes. Ens cal creure amb nosaltres mateixos i la utilitat d’allò que farem, haurà valgut la pena
Bel Olid
9 comentaris
12/01/2017
«L’empresa de Florentino Pérez no indemnitza els damnificats pel seu projecte. No només això: l’estat espanyol és un casino en què la banca i els grans empresaris com Pérez no perden mai»
Pàgina 1 de 6