A presó un veí de Campredó per cultivar 995 plantes de marihuana

La instal·lació també estava connectada de forma fraudulenta a la llum

Imatge de la plantació, situada en una finca de Campredó
Imatge de la plantació, situada en una finca de Campredó | Mossos d'Esquadra
Redacció
04 de febrer del 2020
Actualitzat a les 12:35h
Un veí de Campredó de 64 anys ha ingressat a presó després que fos detingut com a responsable d'una plantació de 995 plantes de marihuana en unes instal·lacions connectades de forma fraudulenta a la xarxa elèctrica.

El passat 31 de gener agents dels Mossos d'Esquadra i de la Policia Local de Tortosa van acudir a la finca en qüestió, situada al camí de Soldevila de Campredó (Tortosa) i que disposava d'un xalet amb un magatzem adossat. 

En les diverses estances del xalet i el magatzem els policies van localitzar una plantació de marihuana formada per 995 plantes, que disposava de sistemes de reg, il·luminació, clima i ventilació necessaris pel seu desenvolupament.
 
Els agents també van requerir una inspecció per part de l'empresa subministradora d'electricitat, que van constatar que la instal·lació elèctrica de l'habitatge es trobava connectada a la xarxa de manera fraudulenta.

Per tot plegat, els agents van detenir el propietari de la finca com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública i un delicte de defraudació del fluid elèctric.

El detingut va passar a disposició del jutjat d’instrucció de guàrdia de Tortosa el passat dia 1 de febrer i es va decretar el seu ingrés a presó.
 

La instal·lació elèctrica estava connectada de manera fraudulenta a la xarxa elèctrica Foto: Mossos d'Esquadra