​Sortegem dues entrades per a la Partinando Show Festival del proper 4 d'agost!

No et pergues un concert amb grups mítics del pop espanyol com La Unión, Los Rebeldes i Seguridad Social

Els líders de Los Rebeldes (Carlos Segarra), la Unión (Rafa Sánchez) i Seguridad Social (José Manuel Casañ).
Els líders de Los Rebeldes (Carlos Segarra), la Unión (Rafa Sánchez) i Seguridad Social (José Manuel Casañ).
Aguaita.cat
25 de juliol del 2018
Actualitzat el 26 de juliol a les 9:59h
El proper 4 d’agost l’estadi municipal de la Devesa, a la Ràpita, viurà la Partinando Show Festival, un esdeveniment que promet ser el concert de l’estiu a les Terres de l’Ebre, amb  l’actuació de tres grups mítics del pop espanyol: Seguridad Social, Los Rebeldes i La Unión.
En total, més de 10 hores de música. L’obertura de portes a l’Estadi Municipal de la Devesa es farà a els 20:00 de la tarda i ja des de les 20.30h hi haurà música en directe de la mà de la Finestra buida, conjunt que versionen grups com The Rolling Stones, The Beatles o U2.

El primer grup en actuar després serà la Unión, a les 10 de la nit. Els seguiran los Rebeldes (23.30h) i Seguridad Social (01:00 h). Cadascun dels grups oferirà un concert individual d’1 hora i 15 minuts aproximadament en què interpretaran tots els èxits que els han dut a la fama.

La nit es rematarà, com és habitual, amb una Partinando que començarà a partir de les 2.30 h, amb tot allò que ens té acostumats Fernando Garcia: èxits de tots els temps, ballarins a l’escenari i molt de show.

Mentrestant, a l’entrada de l’estadi i durant tota la nit, hi haurà un asador argentinoque oferirà entrepans i especialitats argentines per a tots aquells que vulguen sopar.

Les entrades ja fa setmanes que es poden adquirir de forma anticipada a un preu rebaixat de 25 euros als establiments Tradicionàrius d’Amposta, Tortosa i la Ràpita o a través d’internet al portal www.partinandoshow.com. El mateix dia del concert, en cas que en queden, les entrades tindran un cost de 30 euros.

No obstant, si participes en este sorteig organitzat per l’aguaita.cat, mitjà oficial del concert, podràs ser un dels afortunats en emportat-se una de les dos entrades que sortegem. Només has d’omplir el formulari que trobaràs a continuació. El proper dimecres donarem a conèixer el nom dels guanyadors.