Els jugadors del primer equip del Futbol Club Barcelona han organitzat un sopar de comiat de temporada este dijous al vespre en un local de moda de Barcelona, el Go Beach Club. El sopar ha anat a càrrec de Xerta Catering, que este curs ja ha servit els seus productes a la Llotja presidencial del Camp Nou tots els dies de partit.
Llagostins, tonyina roja, angules i arròs. El producte típic del Delta de l’Ebre ha estat el protagonista de la nit en què els jugadors blaugrana han acomiadat la temporada, tres dies abans de l’últim partit oficial. Xerta Catering, el servei de catering de Xerta Restaurant, amb una estrella Michelin des del 2016, ha compartit la vetllada amb la plantilla al complet, sense cap baixa. Qui no ha acudit a la festa ha estat l’entrenador, Xavi Hernández.
“És un honor haver pogut aportar la nostra gastronomia i qualitat en un sopar tan important per als jugadors del Barça”, explica el director de Xerta Catering, Joaquim López. Com a empresari alhora que culer, López celebra haver pogut unir dos aspectes importants en la seva vida: “He pogut fusionar la meva professió, la qual respecto i gaudeixo dia rere dia, i el Barça, el club que estimo des de ben petit”.
Xerta Catering, al sopar de comiat de temporada dels jugadors del Barça amb productes del Delta
Joaquim López, director del grup Xerta: “He pogut fusionar la meva professió amb el Barça, el club que estimo des de ben petit”

- Joaquim López, director de Xerta Catering, amb Sergio Busquets durant el sopar de comiat de la plantilla blaugrana -
- Cedida
Ara a portada
-
Societat Kronospan invertirà 30 milions d'euros per instal·lar el primer parc eòlic del polígon industrial Catalunya Sud Redacció
-
Societat Les reivindicacions de l'1 de maig a Tortosa: jornada de 37,5 hores i hospital universitari Redacció
-
Societat «És el primer cop que m'he sentit tan desconnectada»: testimonis ebrencs de l'apagada Xavi Llambrich
-
-
Publicat el 20 de maig de 2022 a les 11:21
Actualitzat el 20 de maig de 2022 a les 11:48
Et pot interessar
-
Societat L'Agenda del cap de setmana a les Terres de l'Ebre: del 1 al 4 de maig
-
Societat Expoebre a Tortosa: la fira que uneix territori, innovació i tradició en un esdeveniment únic
-
Societat El trànsit de camions creix prop del 50% en tres anys a l’AP-7
-
Societat Aida Boix, nova directora del Museu Terra