L’avaria d’un tren ha fet que la circulació ferroviària a l’R15 s’haja interromput entre Ascó i Móra la Nova, segons informa Renfe. La incidència s'ha produït cap a dos quarts d'una del migdia d'este divendres quan un tren que feia el trajecte entre Riba-roja d'Ebre i Barcelona ha quedat aturat entre Ascó i Móra la Nova.
Els Mossos d’Esquadra i la Policia Local han ajudat a sortir els quinze persones que viatjaven en el tren, de manera que després de dos hores - cap a dos quarts de tres del migdia- tots els passatgers havien estat evacuats. Renfe ha gestionat un servei de taxis perquè poguessen arribar a la seua destinació.
Arrel d’esta incidència, el tren que fa el recorregut entre Madrid/Riba-Roja amb sortida a les 13:31h, i amb arribada a Barcelona a les 16:55h circula amb 30 minuts de retard.
Una avaria en un tren deixa 15 passatgers atrapats durant dos hores entre Ascó i Móra la Nova
Un tren que feia el trajecte entre Riba-roja d'Ebre i Barcelona ha quedat aturat entre Ascó i Móra la Nova este divendres a migdia
ARA A PORTADA
-
-
-
Les entitats ecologistes són admeses com a acusació en cas dels abocaments irregulars a Riba-roja d'Ebre Redacció
-
Un programa per afavorir el benestar emocional dels alumnes guanya el Campus Challenge de la URV Redacció
-
Condemnen la responsable de l'alberg d'animals de Camarles per maltractament i intrusisme professional Redacció
Publicat el 16 de juny de 2017 a les 15:58
Actualitzat el 17 de juny de 2017 a les 11:22
Et pot interessar
-
Societat Un any de la gran ferida al Coll de l'Alba: aixi evoluciona el bosc cremat al 2024
-
Societat Deltebre, pioner a les Terres de l’Ebre en la xarxa de Destins Turístics Intel·ligents
-
Societat Una forta pedregada a Morella genera problemes viaris i deixa el paisatge blanc
-
Societat Una vuitantena d'efectius d'emergències testen com actuarien en un cas de fuita d'amoníac al port de la Ràpita
-
Societat Un viatge a la moda d’ahir: el nou catàleg d’indumentària de la Festa del Mercat a la Plaça
-
Societat La Diada de l'Ostra de l'Ampolla encén la primavera gastronòmica a la costa ebrenca