Tretze restaurants tornen a treballar plegats per celebrar la 30a edició de les Jornades Gastronòmiques de l'Ostra de l'Ampolla. Amb diferents menús gastronòmics amb este mol·lusc com a protagonista, els restauradors oferiran, del 8 al 23 de maig, propostes culinàries per mostrar l'ampli ventall de sabors que ofereix este producte propi de la costa del Delta de l'Ebre.
La regidora de Turisme de l'Ajuntament de l'Ampolla, Meritxell Faiges, explicava que era tradició que la Diada de l'Ostra de l'Ampolla donés el tret de sortida a les jornades gastronòmiques: "Aquest any, no serà possible celebrar-la, però els restauradors del nostre municipi no han volgut deixar passar l'oportunitat que veïns, veïnes i visitants continuïn gaudint de l'Ampolla com a espai gastronòmic del Delta".
Maridada amb vins de la DO Terra Alta i altres productes locals i de qualitat com l'arròs, la tonyina o l'anguila, els plats cuinats amb l'ostra es podran degustar en els diferents restaurants a un preu únic de 35 euros.
Tretze restaurants de l'Ampolla es preparen per a les Jornades Gastronòmiques de l'Ostra
Tot i que este any tampoc es podrà celebrar la Diada de l'Ostra, els restaurants oferiran diferents menús, del 8 al 23 de maig
ARA A PORTADA
Publicat el 03 de maig de 2021 a les 11:24
Actualitzat el 03 de maig de 2021 a les 11:27
Et pot interessar
-
Societat «Ràpita Olé»: Un dia de germanor, alegria i flamenc a La Ràpita
-
Societat Tortosa acull el segon Festival de Tunes de les Terres de l’Ebre
-
Societat Les Terres de l’Ebre sumen una nova platja amb Bandera Blava i ja en tenen nou el 2025
-
Societat Tortosa homenatjarà Federico Mayor Zaragoza el 15 de maig