El proper dissabte dia 18 de novembre la Diputació de Tarragona convida la ciutadania a fer un tast d’oli per descobrir, aprendre i comprendre les qualitats d’un dels productes més preuats de la demarcació: l’oli d’oliva verge extra (OOVE).
En este tast, guiat per l’expert Eudald Salvat, membre del panell de tast d’oli de Catalunya, es posaran en valor les propietats organolèptiques d’este producte: l’aroma, el gust, l'olor i la textura de l'oli d'oliva verge extra de les DOP de la demarcació de Tarragona: DOP Siurana, DOP Baix-Ebre Montsià i DOP Terra Alta. En el taller s’aprendrà a diferenciar un oli comercial d’un oli d’oliva verge extra.
El tast és gratuït i té una durada aproximada d'una hora. Les places són limitades i s'atendran per ordre d'inscripció, que es pot fer des de la web de la Diputació de Tarragona.
Tast d'oli gratuït i obert a tothom a l'Escola d'Art i Cultura de Tortosa
La proposta oferix descobrir, aprendre i comprendre les qualitats d’un dels productes més preuats de la demarcació

- El tast tindrà lloc el dissabte 18 de novembre. -
- Cedida
Ara a portada
Publicat el 08 de novembre de 2023 a les 16:05
Actualitzat el 08 de novembre de 2023 a les 16:12
Et pot interessar
-
Societat La CUP aposta per recuperar la gestió pública de l’aigua a Tortosa
-
Societat Kronospan invertirà 30 milions d'euros per instal·lar el primer parc eòlic del polígon industrial Catalunya Sud
-
Societat Les reivindicacions de l'1 de maig a Tortosa: jornada de 37,5 hores i hospital universitari
-
Societat L'Agenda del cap de setmana a les Terres de l'Ebre: del 1 al 4 de maig