Cares del món de l'art i la cultura conegudes pel gran públic al costat d'altres d'anònimes. Totes elles retratades en entorns fantàstics, fins i tot onírics, dissenyats per a l'ocasió. El resultat d'aquests procés creatiu gestat al llarg d'un any i mig en un magatzem a les afores de Tivenys (Baix Ebre) és l'exposició 'La Muda', que acull el Centre d'Art Terres de l'Ebre – Lo Pati des d'aquest 27 de febrer i fins el pròxim 25 d'abril.
La mostra és un projecte dels artistes audiovisuals Josep Piñol i Greta Díaz. Per davant de la càmera han passat Roberto Olivan, Darko Peric, Sílvia Pérez Cruz, Alizé Barange, Toni Segarra, Lluís Martínez, Ana Rujas, Itziar Castro, Belén Fabra i Aida Folch, així com persones sense rellevància pública.
Piñol i Díaz han recreat mons "fantàstics i fascinants" com a teló de fons de les sessions fotogràfiques. "Estos models són un fil conductor a través del qual Josep Piñol i Greta Díaz expressen els seus sentiments, sense censura, sempre mostrant les preocupacions, les pors i les alegries que han viscut durant un any i mig de treball", ha explicat la directora de Lo Pati i comissària de l’exposició, Aida Boix.
L'exposició vol sorprendre el públic amb una mirada que vol anar més enllà d'una mostra de retrats de gran format convencional. En este sentit, els artistes han treballat especialment la posada en escena de les fotografies, que inclou recreacions escenogràfiques complementàries.
El procés creatiu de 'La Muda' ha estat enregistrat pel documentalista Quim Melchor, que mostrarà una part del seu treball a la mateixa sala.
Lo Pati mostra retrats de cares públiques i anònimes en entorns fantàstics amb l'exposició «La Muda»
Els artistes visuals Josep Piñol i Greta Díaz presenten el resultat d'un procés creatiu que s'ha allargat un any i mig
ARA A PORTADA
-
-
-
El forçut de Deltebre Joan Ferrer és un dels 18 jugadors de «Traitors», el nou programa d’Antena 3 Sílvia Berbís Morelló
-
Cinta Galiana: «Hi ha una manca de lideratge i coordinació sobre els transports a les Terres de l’Ebre» Xavi Llambrich
-
El Tren de les Dones: 40 anys de lluita feminista i antimilitarista a Tortosa Sílvia Altadill i Martínez
Publicat el 26 de febrer de 2021 a les 13:07
Actualitzat el 26 de febrer de 2021 a les 13:11
Et pot interessar
-
Societat Amposta ret homenatge a les llevadores amb una plaça commemorativa
-
Societat Eurecat d'Amposta desenvoluparà una nova generació de reactors de metanol
-
Societat Una experiència immersiva sobre els riscos de l'alcohol, a la final de l’Audi Creativity Challenge 2025
-
Societat Caixes de peix sostenibles: una aliança entre pescadors i arrossaires per reduir plàstics