Les Jornades Gastronòmiques de l'ànec posaran punt final al cicle de gastronomia que l'Ajuntament de Deltebre porta impulsant en els darrers anys. Juntament amb les del musclo, la tellerina i l'arròs, les Jornades dedicades a l'ànec se celebraran del 9 al 25 de novembre. El regidor d'Acció Comercial, Francisco Castro, ha destacat que "amb totes aquestes jornades tenim l'objectiu principal de posar en valor els productes que són essència de la cuina de Deltebre".
El Delta Hotel, Restaurant Nuri, Sushi MC, Lo Carrilet XXI, Pizzeria Bar 9, el Restaurant Tramontano, L'Embarcador XXI, el Mas de Prades, Casa Nicanor, la Cuina de Sergi i la Tasca 3 Cantons oferiran els menús dedicats a l'au característica del Delta, que oscil·laran entre els 20 i 35 euros. Com a novetat alguns d'ells inclouran la possibilitat d'escollir plats específics d'ànec.
Estes jornades, emmarcades dins el cicle de gastronomia, se sumen a les altres accions que l'Ajuntament de Deltebre ha impulsat amb l'objectiu de dinamitzar el producte local i de qualitat i impulsar l'economia del municipi.
L'ànec, l'últim protagonista del cicle de Gastronomia de Deltebre
Un total d'onze restaurants oferiran els menús de les Jornades del 9 al 25 de novembre
ARA A PORTADA
Publicat el 08 de novembre de 2018 a les 18:08
Actualitzat el 08 de novembre de 2018 a les 18:57
Et pot interessar
-
Societat Els estudiants de segon de Batxillerat ja poden optar al Premi de Recerca Ciutat d'Amposta
-
Societat El Club Nàutic de les Cases nega haver abandonat el port per esperar que quedés desert el concurs
-
Societat La PDE es reactiva i exigeix cabals ecològics reals per a llacunes i badies del Delta
-
Societat El Govern creu que el Club Nàutic de les Cases es va «equivocar» no optant al concurs per gestionar el port esportiu
-
Societat Les Terres de l'Ebre s'integraran a l'ATM del Camp de Tarragona al gener
-
Societat L’Institut Dertosa es paralitza: «No podem tancar el curs ni preparar el vinent amb garanties»