Els restaurants de l'Ampolla serveixen més de 1.500 menús amb l'ostra com a protagonista

Les Jornades Gastronòmiques de l'Ostra van promocionar el consum d'este mol·lusc a través de propostes gastronòmiques, del 8 al 23 de maig

Publicat el 01 de juny de 2021 a les 09:59
Actualitzat el 01 de juny de 2021 a les 10:03
Un total de tretze restaurats de l'Ampolla van tornar a treballar de la mà per oferir els diferents menús gastronòmics en el marc de les Jornades Gastronòmiques de l'Ostra de l'Ampolla. En total, els restauradors de l'Ampolla van servir 1.697 menús, gairebé la mateixa quantitat que en la darrera edició, que es va celebrar l'any 2019, quan en van preparar 1.798. Els restaurants participants en la 30a edició de les Jornades Gastronòmiques de l'Ostra de l'Ampolla, que va tenir lloc del 8 al 23 de maig, van oferir propostes culinàries per mostrar el ventall de sabors que ofereix este producte propi de la costa del Delta de l'Ebre.

La regidora de Turisme de l'Ajuntament de l'Ampolla, Meritxell Faiges, valorava molt positivament l'acollida que han tingut les diferents propostes dels restaurants adherits a les jornades gastronòmiques. "Aquestes xifres constaten que cada cop més tant els veïns i veïnes de la localitat com els visitants perceben l'Ampolla com a espai gastronòmic del Delta", declarava. Els menús, que es van maridar amb vins de la DO Terra Alta, també incloïen altres productes locals i de qualitat com l'arròs, la tonyina o l'anguila.