L'onzena edició del Gran Recapte ha recollit més de 500.000 quilos d'aliments a la demarcació de Tarragona i les Terres de l'Ebre, segons les primeres estimacions dels organitzadors. La llet, l'oli i les conserves són els productes que més s'han donat i Tarragona, Reus i Tortosa, les ciutats que encapçalen les donacions. En esta ocasió, hi han participat 4.500 voluntaris repartits en més de 400 punts de recollida.
El portaveu del Banc dels Aliments a la Tarragona i l'Ebre, Òscar Ologaray, ha qualificat "d'èxit" la recaptació i ha celebrat la resposta de la ciutadania i dels voluntaris. A la vegada, Ologaray ha fet una crida perquè l'organització no té prou voluntaris per classificar els productes recollits als magatzems de Tarragona i Reus durant la pròxima setmana.
El Gran Recapte supera els 500.000 quilos d'aliments en els establiments de les comarques tarragonines i ebrenques
L'organització fa una crida perquè necessita voluntaris per classificar els productes als magatzems de Tarragona i Reus
- Hi han participat 4.500 voluntaris. -
- Cedida
ARA A PORTADA
Publicat el 24 de novembre de 2019 a les 10:43
Actualitzat el 24 de novembre de 2019 a les 10:51
Et pot interessar
-
Societat
La piscina municipal de la Ràpita reobrirà dimarts després de solucionar les incidències greus
-
Societat
Fires i mercats de Nadal 2025 a les Terres de l'Ebre
-
Societat
Tortosa obre la ciutat al riu amb una zona d'oci, un nou carril bici i la reordenació de la rambla Felip Pedrell
-
Societat
Científics de la URV constaten que la qualitat dels carbohidrats en la dieta té un paper clau per prevenir demències
-
Societat
Els comerços de Tortosa es desperten amb pintades per no tenir accessos adaptats
-
Societat
L'Ajuntament de Tortosa construïx el segon aparcament als antics terrenys de Renfe
