El president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Enric Roig, en nom de la institució, i el xef Fran López, en representació de l'Escola de Cuina Villa Retiro, han signat avui un conveni de col·laboració i cooperació per formar en gastronomia a futurs professionals del sector.
El conveni, que té una vigència d'un any, impulsa la formació de qualitat en el sector de la restauració al Baix Ebre i pretén multiplicar la qualificació de professionals experts en gastronomia al territori. Tant la institució comarcal com l'Escola de Cuina Villa Retiro col·laboraran mútuament en la cessió d’espais i maquinària i d'alumnes i professors. Les accions a desenvolupar es concretaran en cursos de formació professional, màsters d'especialització en cuina, cursos monogràfics o jornades, entre d'altres, amb l'objectiu de dinamitzar el sector gastronòmic de les Terres de l'Ebre.
El Consell Comarcal del Baix Ebre compta amb un espai de cuina al centre Ebre Terra de Deltebre, des d'on du a terme activitats formatives i de promoció de la cuina i els productes de proximitat del territori.
El Consell del Baix Ebre i l’Escola de Cuina Villa Retiro signen un conveni per formar futurs cuiners
El conveni té l'objectiu de multiplicar la qualificació de professionals experts a la comarca
ARA A PORTADA
Publicat el 27 de desembre de 2017 a les 09:58
Actualitzat el 27 de desembre de 2017 a les 10:10
Et pot interessar
-
Societat La flamenca Emma aproparà als turistes el projecte de recerca en càncer de mama
-
Societat La platja de l'Eucaliptus d'Amposta disposa de dos agents cívics que informen de la normativa per preservar l'espai
-
Societat Tortosa licita un nou aparcament amb zona verda als antics terrenys de Renfe
-
Societat Joves agricultors i ramaders sospiten que s’estan manipulant els preus de l’oli d’oliva i demanen una investigació
-
Societat Amposta fa el primer pas per regular els habitatges d’ús turístic i limitar-los a 2.000
-
Societat El forçut Joan Ferrer, de Deltebre, guanya el concurs televisiu «Traitors»